REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

VIDEO Luka Ivanušec se diže u formi, do Eura bi trebao biti tip-top! Sad je upisao asistenciju, a bio je i među boljim igračima na terenu!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 22:02

Njegove izvrsne partije sigurno vesele i Zlatka Dalića

Nogometaši Feyernoorda upisali su rutinsku 3-0 pobjedu protiv Heraclesa u 25. kolu nizozemskog prvenstva, a jedan od najboljih igrača na De Kuipu ove nedjelje bio je Luka Ivanušec koji je u 28. minuti asistirao Mintehu za vodeći pogodak njegove momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ivanušecu je to bila druga uzastopna asistencija na domaćem terenu budući da je u protiv Groningena u polufinalu Kupa (2-1) također ostvario ključno dodavanje uoči pogotka Lingra (83.) koji se na kraju pokazao vrijednim plasmana u finale.

Činjenica da Ivanušec igra sve bolje i bolje po povratku od ozljede sigurno veseli i Zlatka Dalića budući da bi upravo mogao biti starter kod Vatrenih ako se Ivan Perišić do Eura ne uspije oporaviti i ući u zadovoljavajuću formu.

Otkako je stigao na De Kuip, Ivanušec je u dresu Feyenoorda skupio 26 natupa, jedan pogodak i šest asistencija.

Feyenoord je pak u posljednjih 11 utakmica u domaćem prvenstvu ostvario osam pobjeda i tri remija, ali ni to im nije dovoljno da se ubace u borbu za naslov prvaka budući da im je PSV nakon 25 kola pobjegao na +10.

Spomenimo kako su u pobjedi Feyenoorda, osim Minteha (28.), zabijali još Gimenez (41.) te Paixao (73.) koji je dvije minute ranije ušao u igru upravo umjesto Ivanušeca.

Asistenciju Ivanušeca za prvi pogodak Feyenoorda pogledajte OVDJE (Sportklub)



Tagovi

Luka IvanušecFeyenoordEredivisie

Ostale Vijesti