REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

VIDEO Luka, genije! Modrić briljantno asistirao Bellinghamu, a onda pogotkom okrunio najbolju partiju sezone!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.12.23. | 22:51

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odigrao je izvanrednu utakmicu pred domaćim navijačima i bio je ključni igrač u rušenju Villarreala

U pretposljednjem dvoboju 17. kola španjolske La Lige, Real Madrid je na domaćem terenu pobijedio Villarreal s 4-1, a najbolju utakmicu sezone odigrao je Luka Modrić. Kapetan hrvatske reprezentacije čudesno je asistirao Judeu Bellinghamu za vodeći pogodak Los Blancosa, da bi sjajnu utakmicu okrunio pogotkom kojim je postavio konačan rezultat utakmice.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Da će večeras biti posebno inspiriran, Modrić je naznačio u 23. minuti kada je pogodio okvir vrata pucajući s 18 metara. Samo dvije minute kasnije, majstorski je reagirao te s puno osjećaja ubacio loptu i pogodio Judea Bellinghamu 'u trepavicu'. Naklon Engleza bio je također na visokoj razini te je u koprodukciji s Lukom potpisao vodstvo Reala.

Pogodak Bellinghama i asistenciju Modrića pogledajte OVDJE (Arenasport)

U 35. minuti austrijski reprezentativac David Alaba napustio je igru nakon što se ozlijedio prilikom vrlo blagog duela s napadačem gostujuće ekipe Gerardom Morenom. Alabi je 'propalo' lijevo koljeno, što je vrlo često signal da se radi o rupturi ligamenata.

Dvije minute nakon izlaska Alabe, Rodrygo je zabio drugi pogodak Real Madrida i bio je to rezultat kojim se otišlo na veliki odmor. Modrić je sudjelovao i kod ovog pogotka jer je dobro ubacio iz kuta, a najbolje se u gužvi snašao Rodrygo te iz blizine zabio za 2-0.

Pogodak Rodryga pogledajte OVDJE (Arenasport)

U nastavku dvoboja, prvo je Morales u 54. minuti smanjio na 2-1, ali više od toga Villarreal nije uspio postići. Nakon primljenog pogotka, Real se razgoropadio te su pogađali Brahim Diaz u 64. minuti i Luka Modrić, koji je u 68. minuti postavio konačnih 4-1. Dočekao je Modrić loptu malo iskosa, na desetak metara te je precizno pogodio suprotni kut za zaključak domaćeg slavlja.

Gol Luke Modrića pogledajte OVDJE (Arenasport)

U sudačkoj nadoknadi, Modrić je skoro upisao i drugu asistenciju. Poslao je dobru loptu prema Joseluu, branič Villarreala uklizao je u posljednji tren i izbio loptu, koja je za nekoliko centimetara prohujala iznad grede. Time je rezultat ostao 4-1, a Modrić je za svoju partiju ocijenjen kao uvjerljivo najbolji pojedinac na Sofascoreu. Zaradio je ocjenu 9.1, dok je Lucas Vazquez, kao drugi najbolje ocijenjen u redovima Real Madrida, ocijenjen sa 8.1.

Maestro Luka, što drugo reći!





Tagovi

La LigaReal MadridLuka ModrićPrimeraVillarreal

Ostale Vijesti