VIDEO: Liverpool bez Kloppa u sedam minuta prokockao pobjedu, sada Spursi hvataju Lisice!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.02.16. | 18:12

Uzbudljivu utakmicu 25. kola Premiershipa odigrali su nogometaši Liverpoola i Sunderlanda, u kojoj su 'Redsi' vodili 2:0, a potom u završnici utakmice, u razmaku od samo sedam minuta prokockali slavlje i morali su se zadovoljiti samo bodom.

Nakon čvrstog početka na Anfieldu, Liverpool je u vodstvo protiv Sunderlanda došao u 60. minuti zahvaljujući Firminu, a na 2:0 je deset minuta kasnije povisio Lallana. Činilo se da će 'Redsi' lagano do pobjede i bez menadžera Jurgena Kloppa, koji je imao problema sa slijepim crijevom, ali to nije bilo tako.

U završnici utakmice prvo je Johnson osam minuta prije kraja smanjio na 2:1, a potom je Defoe u 89. minuti zabio za izjednačenje i veliki bod svojoj momčadi.


Liverpool je podsjetimo, već nakon 12. minute ostao bez hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena koji se ozlijedio, a u završnici prvog poluvremena je također zbog ozljede igru morao napustiti i Allen.u 77. minuti su prema najavama, navijači Liverpoola počeli napuštati stadion u znak protesta zbog poskupljenja ulaznica na 77 funti.

U ostalim utakmicama, Aston Villa je s 2:0 pobijedila Norwich, dok je Newcastle s minimalnih 1:0 riješio West Bromwich Albion i tako barem privremeno pobjegao iz opasne zone na ljestvici. Sada 'Svrake' imaju bod više od Norwicha koji je pao na 18. mjesto. Everton je na gostovanju kod Stoke Cityja pobjedu osigurao već u prvom poluvremenu kada su pala sva tri pogotka - strijelci su bili Lukaku, Coleman i Lennon.


Swansea i Crystal Palace su podijelili bodove odigravši 1:1, a Tottenham je pred domaćim navijačima slavio protiv Watforda s 1:0 te tako na najbolji mogući način iskoristio poraz Manchester Cityja od Leicestera, budući da je slavljem na White Hart Laneu potvrdio dobru formu, sa šestom uzastopnom pobjedom i trenutno su najozbiljniji konkurent 'Lisicama' za kojima zaostaju pet bodova.


Premiership, 25. kolo, rezultati:

Manchester City - Leicester 1:3 (Aguero 87'/Huth 3', 60', Mahrez 48')
Aston Villa - Norwich 2:0 (Lescott 45', Agbonlahor 51')
Liverpool - Sunderland 2:2 (Firmino 60', Lallana 70'/Johnson 82', Defoe 89')
Newcastle - WBA 1:0 (Mitrović 32')
Stoke City - Everton 0:3 (Lukaku 11' 11m, Coleman 28', Lennon 42')
Swansea - Crystal Palace 1:1 (Sigurdsson 13'/Dann 47')
Tottenham - Watford 1:0 (Trippier 64')

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

LiverpoolSunderlandAston VillaNorwich CityNewcastleWest Bromwich AlbionStoke CityEvertonSwansea CityCrystal PalaceTottenhamWatford

Ostale Vijesti