VIDEO: Leipzig je drugi u Njemačkoj! Maestralni Senegalac bacio obranu Werdera na koljena!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.10.16. | 18:15

Nogometaši Leipziga osigurali su drugo mjesto ljestvice njemačkog prvenstva 3:1 pobjedom nad Werderom.

U osmom kolu Bundeslige, Leipzig je pred domaćim navijačima s 3:1 bio bolji od gostiju iz Bremena i petom ovosezonskom pobjedom, uz tri remija i bez ijednog poraza je stigao do drugog mjesta ljestvice. Leipzig ima 18 bodova, dva manje od vodećeg Bayerna i jedan više od trećeplasirane Herthe.

Uvjerljivo najbolji igrač domaćina danas je bio 23-godišnji Senegalac Naby Keita, koji je bio dvostruki strijelac. Mrežu Werdera je zatresao u 42. i 74. minuti, a točku na 'i' stavio je Selke u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Keita je uz dva gola imao i najviše dodavanja te oduzetih lopti, a posebno je impresivan bio njegov prvi pogodak kada je prošao čak sedmoricu protivničkih igrača i maestralno zabio iz teške pozicije.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">Naby Keita took on the entire Bremen defense. And won. <a href="https://twitter.com/hashtag/RBLSVW?src=hash">#RBLSVW</a> <a href="https://twitter.com/RBLeipzig_EN">@RBLeipzig_EN</a> <a href="https://t.co/ncfzhkFKHL">https://t.co/ncfzhkFKHL</a></p>&mdash; FOX Soccer (@FOXSoccer) <a href="https://twitter.com/FOXSoccer/status/790195736025575425">23. listopada 2016.</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Bundesliga, osmo kolo:

Leipzig – Werder Bremen 3:1 (Keita 42', 74', Selke 90+4'/Gnabry 76')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Naby Keita

Ostale Vijesti