REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

VIDEO Lazio se vratio na drugo mjesto, Cremoneseu pobjeda za oproštaj

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.06.23. | 22:59

Toma Bašić nije igrao za Lazio, Marko Pjaca ostao je na klupi Empolija, a Domagoja Bradarića nije bilo ni na klupi Salernitane

U posljednje dvije subotnje utakmice talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je kao gost svladao Empoli 1-0 vrativši se na drugo mjesto, a već ispali Cremonese oprostio se pobjedom od Serije A pred svojim navijačima nadvisivši Salernitanu 1-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vodeći pogodak u Empoliju zabio je Alessio Romagnoli u 48. minuti, Toma Bašić ostao je na klupi Rimljana, Marko Pjaca na klupi domaćih, a Petar Stojanović odigrao cijelu utakmicu za Toskance, kojima je u 89. minuti pocrvenio Nicolo Cambiaghi, a u drugoj minuti nadoknade Luis Alberto je postavio konačnih 0-2.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

U Cremoni je također dugo bilo 1-0, poveli su domaći iz kaznenog udarca dosuđenog uz pomoć VAR-a, strijelac je u 26. minuti bio Cristian Buonaiuto, a u 88. minuti Frank Tsadjout je pogodio za 2-0, a u sedmoj od prvotno određenih osam minuta nadoknade VAR je poništio kazneni udarac za goste, a dvije minute kasnije zbog zaleđa Candrevin pogodak. Domagoja Bradarića nije bilo u zapisniku gostiju.

Golove pogledajte OVDJE (Arenasport).

Talijansko prvenstvo završava se u nedjelju.



Tagovi

Serie ALazioEmpoliCremoneseSalernitanaToma BašićDomagoj BradarićPetar Stojanović

Ostale Vijesti