REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

VIDEO Lazio pobjedom u Udinama preskočio Inter

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 22:59

Kolo će biti zaključeno u ponedjeljak, kad svoje utakmice igraju Roma i Juventus, a očekuje se i da Stara dama bude kažnjena s oduzimanjem 12 bodova

Pobjedom na gostovanju u Udinama od 1-0, nogometaši rimskog Lazija su dva kola prije kraja talijanskog prvenstva došli na treće mjesto prvenstvene ljestvice preskočivši ovogodišnjeg finalistu Lige prvaka, milanski Inter.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Lazio je do pobjede nad Udineseom došao iz kaznenog udarca kojeg je u 61. minuti u tri boda pretvorio Ciro Immobile.

Pogodak pogledajte OVDJE (Arenasport).

Toma Bašić je za Lazio odigrao završnicu utakmice ušavši u igru u 87. minuti.

Lazio je 20. pobjedom u sezoni došao do 68 bodova i time skočio na treće mjesto ljestvice Serie A, ispred Intera koji je u nedjelju poražen sa 3-1 na gostovanju kod novog prvaka Napolija.

Napoli ima 86 bodova, a na drugom mjestu je Juventus sa 69 i utakmicom manje. Iza Lazija (68) i Intera (66) je Milan sa 64 boda, koji se nada da će u posljednja dva kola uhvatiti mjesto koje donosi plasman u Ligu prvaka. Udinese je sa 46 bodova na 12. poziciji.

Međutim, u ponedjeljak se očekuje da Juventus bude kažnjen oduzimanjem 12 bodova, pa će se tada znati pravi redoslijed uoči preostala dva kola.

Kolo će biti zaključeno u ponedjeljak, kad su na rasporedu dva dvoboja: Roma - Salernitana (18.30 sati) i Empoli - Juventus (20.45).


(Hina, G)


Tagovi

LazioUdineseSerie ACiro ImmobileToma Bašić

Ostale Vijesti