Reuters
Reuters

VIDEO Kreilachu karton u debaklu Reala, Biuk sudjelovao u pobjedi LAFC-a, Župariću svih 90 minuta u 'nuli' Timbersa

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.03.23. | 08:42

Kristijan Kahlina propustio je utakmicu zbog ozljede.

Sinoć su na terenu američke MLS lige zaigrala tri Hrvata. Remi svojeg Charlottea protiv New York Red Bullsa propustio je Kristijan Kahlina zbog ozljede. Najteže je sinoć prošao kapetan Real Salt Lakea Damir Kreilach, budući da je njegova momčad na domaćem terenu upisala težak 0:4 poraz od St. Louis Cityja. U prvom poluvremenu nije bilo pogotka, a bivši prvotimac Rijeke i Union Berlina u 24. minuti zaradio je žuti karton. Gosti su sjajno krenuli u nastavak, do 66. na semaforu je stajalo 0:3, a Kreilach je iz igre izašao u 72., četiri minute prije posljednjeg pogotka gostiju.

Stipe Biuk krenuo je u početnoj postavi svojeg Los Angeles FC-a protiv FC Dallasa, a igru je napustio u 65. minuti pri 1:0 vodstvu svoje momčadi. Tillmann je zabio već u 3., a gostima je u prvom dijelu poništen pogodak zbog zaleđa, a ostali su i s 10 igrača u polju nakon isključenja Twumasija. Ipak, u 73. su uspjeli izjednačiti, ne i zadržati bod do kraja. Prvo je Carlos Vela u 79. promašio kazneni udarac, da bi Meksikanac pet minuta kasnije asistirao Bouangi za konačnih 2:1. Los Angeles nakon četiri kola ima tri pobjede i remi, a paralelno igra i sjevernoameričku Ligu prvaka.

Svih 90 minuta sinoć je odradio Dario Župarić koji je u dresu Portland Timbersa odigrao 'nulu' na domaćem terenu protiv Los Angeles Galaxyja. Portlandu je ovo bio četvrti bod u petoj utakmici. (nr)



Tagovi

MLSDario ŽuparićStipe Biuk

Ostale Vijesti