VIDEO: Kramarić zabio pa pocrvenio, Borussia i Bayer ne popuštaju

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.02.16. | 17:30

Andrej Kramarić je zabio svoj prvi bundesligaški gol, ali i zaradio svoje prvo isključenje u Njemačkoj.

U svojoj trećoj utakmici u dresu Hoffenheima Kramarić se upisao u listu strijelaca. Imao je naš reprezentativac i u prve dvije utakmice nekoliko prilika za postizanje gola, ali se nije uspio upisati u listu strijelaca. No, danas je to promijenio već u 10. minuti. Tada je Strobl probio desnu stranu, ubacio u kazneni prostor, a Kramarić lijepim skokom i preciznim udarcem glavom doveo svoju momčad u vodstvo.

Slavlje Hoffenheima nije dugo trajalo. Djilobodji je izjednačio 3 minute kasnije, a malo tko je očekivao da će tih 1:1 biti i konačni rezultat. No, tako je bilo, do kraja utakmice su obje momčadi imale nekoliko prilika, ali ih nisu uspjele iskoristiti. Kramarić se nakon gola nije previše istaknuo u prilikama, ali jeste neopreznim startom u 77. minuti. Tada je uklizao u jednog protivničkog igrača i napravio prekršaj za žuti karton. Kako je od 49. minute već imao jedan žuti, značilo je to i prijevremeni odlazak u svlačionicu te propuštanje sljedeće utakmice svoje momčadi.

Na bundesligaškom travnjaku danas je bio i Tin Jedvaj koji je odigrao svih 90 minuta za Bayer na gostovanju kod Darmstadta. Momčad iz Leverkusena je pobijedila, a Jedvaj je od njemačkih izvjestitelja dobio pozitivne ocjene za svoju igru na desnom beku.

Do domaćih pobjeda su došli Stuttgart, Wolfsburg i Borussia iz Dortmunda koja je slavila zahvaljujući lijepom golu Mkhitaryana.

Bundesliga, 21. kolo:

Werder – Hoffenheim 1:1 (Djilobodji 13'/Kramarić 10')
Darmstadt – Bayer 1:2 (Wagner 28'/Sulu 62'-1g, Brandt 77')
Borussia Dortmund – Hannover 1:0 (Mkhitaryan 57')
Stuttgart – Hertha 2:0 (Die 51', Kostić 84')
Wolfsburg – Ingolstadt 2:0 (Draxler 29', Knoche 39')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

Andrej Kramarić

Ostale Vijesti