VIDEO: Krama i Kranjčar konačno slavili, Vragovi svladali Villu

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 04.04.15. | 18:57

U 31. kolu Premiershipa Leicester našeg Andreja Kramarića i Queens Park Rangers Nike Kranjčara upisali su vrijedne pobjede u borbi za ostanak i prekinule lošu seriju, dok je Manchester United nastavio s pobjedničkom serijom.

Leicester je nakon osam kola bez pobjede, uspio na svom terenu upisati vrijedna tri boda u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. Protiv desetoplasiranog West Hama su domaćini slavili 2:1 i iako nisu uspjeli pobjeći s dna, ipak sada imaju tri boda manje od 19. plasiranog Burnleyja. Hrvatski napadač Andrej Kramarić nije dobio priliku od prve minute za 'Lisice'. U igru je ušao u 72. minuti, kada je rezultat bio 1:1, a 15 minuta kasnije King je zabio za pobjedu domaćina.

Prije toga, po jedan gol na obje strane pao je još u prvom poluvremenu. Cambiasso je u 12. minuti sjajnim volejem zabio za vodstvo Leicestera, a izjednačio je Kouyate u 32. minuti. Leicester je nakon prvog gola mogao rano i udvostručiti vodstvo da Nugent nije promašio jedanaesterac u 15. minuti.


I druga momčad koja se bori za ostanak, QPR je uspjela upisati vrijedna tri boda i to nakon pet poraza zaredom. Na gostovanju kod West Bromwich Albiona, sastav hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara je slavio s uvjerljivih 4:1 i tako sada ima 25 bodova kao i Burnley, a od zone ostanka dijeli ga samo jedan bod.

Kranjčar je ušao na teren u 30. minuti i asistirao Austinu za drugi pogodak Rangersa samo sedam minuta kasnije i za 2:0 vodstvo. Već do poluvremena je londonska momčad imala 3:0 i do kraja su pala još samo dva gola, po jedan na svakoj strani.

Manchester United je na svom Old Traffordu s 3:1 slavio protiv Aston Ville. Nakon što se domaćin napromašivao, a gosti su uspjevali čuvati svoju mrežu netaknutom, do odmora smo ipak vidjeli pogodak. Young je dobro snimio Andera Herreru, koji pogađa za 1:0 vodstvo u 43. minuti.

Dominaciju su 'Crveni vragovi' pokazali i u nastavku, a konačno je uspio zabiti i Wayne Rooney u 79. minuti. No, samo minutu kasnije, Villa je smanjila na 2:1 zahvaljujući Bentekeu koji je iskoristio pogrešku De Gee. U sudačkoj nadoknadi je Herrera svojim drugim golom na utakmici otklonio sve sumnje u pobjedu Manchestera.


United je ubilježio 18. pobjedu sezone i petu uzastopnu i barem privremeno je zasjeo na treće mjesto Premiershipa sa 62 boda. Jedan više ima drugoplasirani Arsenal, a četvrtoplasirani Manchester City, koji igra u ponedjeljak sada ima samo jedan bod zaostatka za 'Crvenim vragovima'.

U ostalim utakmicama 11. Everton je pogotkom Jagielka u 16. minuti s 1:0 svladao šestoplasirani Southampton i tako došao do svoje treće prvenstvene pobjede zaredom, osmi Swansea je s 3:1 bio bolji od Hull Cityja, za koji zbog ozljede igrao hrvatski napadač Nikica Jelavić.

Premiership, 31. kolo:

Everton - Southampton 1:0 (Jagielka 16')
Leicester - West Ham 2:1 (Cambiasso 12', King 86'/Kouyate 32')
Manchester United - Aston Villa 3:1 (Herrera 43', 90+2', Rooney 79'/Benteke 80')
Swansea - Hull City 3:1 (Ki Sung-Yong 18', Gomis 37', 90+1'/McShane 50')
WBA - QPR 1:4 (Anichebe 58'/Vargas 15', Austin 37', Zamora 43', Barton 90+6')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Premier ligaLeicesterManchester UnitedQueens Park RangersWest HamAston VillaWest Bromwich AlbionEvertonSouthamptonSwansea CityHull City

Ostale Vijesti