REUTERS/Ana Beltran
REUTERS/Ana Beltran

VIDEO Kraljevi zaustavljeni na Vallecasu, Modrić igrao, Carvajal pocrvenio

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.02.24. | 16:24

Uzbudljivo poslijepodne u radničkom madridskom kvartu

Vodeća momčad španjolskog nogometnog prvenstva, Real Madrid, odigrao je samo 1-1 na gostovanju kod Rayo Vallecana u utakmici 25. kola La Lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kraljevski klub je poveo već u 3. minuti pogotkom Joselua nakon kontre, koji je priznat tek nakon pregleda situacije u VAR sobi. Na isti je način dosuđen kazneni udarac za Rayo Vallecano, zbog igranja rukom Eduarda Camavinge u kaznenom prostoru, a precizan je s bijele točke bio Raul de Tomas u 27. minuti za pokazalo se konačnih 1-1. Tako momčad Carla Ancelottija ove sezone nije uspjela svladati Rayo, jesenas na Bernabeuu završilo je 0-0.

Luka Modrić je bio u početnom sastavu Reala i igrao je do 87. minute.

Gosti su utakmicu završili s desetoricom igrača, jer je u sučevom dodatku Dani Carvajal zaradio dva žuta kartona; prvi zbog prigovora, a drugi zbog neopreznog starta. Protiv Seville u idućem kolu Ancelottiju na rasoplaganju neće biti ni Camavinga, koji je skupio previše javnih opomena.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Realu je ovo bio peti remi u prvenstvu te sada ima 52 boda, šest više od drugoplasirane Girone, koja će u ponedjeljak (21 sat) gostovati kod Athletica u Bilbau. Rayo Vallecano je u 25 utakmica osvojio isto toliko bodova te se nalazi na 14. poziciji. 

(Hina, G)


Tagovi

Rayo VallecanoReal MadridLa LigaPrimeraJoseluRaul De TomasLuka ModrićCarlo AncelottiDaniel Carvajal

Ostale Vijesti