Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube

VIDEO Kopiću prijeti ispadanje iz lige: Navijači 'očitali bukvicu' igračima, hrvatski strateg ih odbio saslušati

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.04.24. | 18:35

Dinamo Bukurešt je 18 puta bio prvak Rumunjske, ali posljednji put još 2007. godine

Bivši trener Hajduka i Dinama Željko Kopić od prošlog prosinca sjedi na klupi Dinama iz Bukurešta, ali rumunjski velikan trenutno je u velikoj krizi i prijeti mu ispadanje iz lige. Kopić je preuzeo momčad nakon 17. kola kada je Dinamo Bukurešt bio pretposljednji s 10 bodova, ali u 20 utakmica Bukureštani su upisali sedam pobjeda, četiri remija i devet poraza te im se sada smješi druga liga.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Do kraja imaju za odigrati samo dvije utakmice, a Dinamo je trenutno zadnji s time da imaju isti broj bodova kao i druge dvije pretposljenje momčadi uz utakmicu više od oba protivnika. Zadnje dvije momčadi izravno ispadaju iz lige.

Nezadovoljstvo navijača potpuno je opravdano, a sve je kulminiralo nakon što je Dinamo jučer pred svojim navijačima odigrao 1-1 protiv Voluntarija. Iako su igrači otišli brzo u svlačionicu, navijači su ih dočekali ispred svlačionica i kod autobusa. Pred njih je izašao 37-godišnji kapetan momčadi Razvan Patriche, a navijači su dozivali Kopića da dođe pred njih i objasni situaciju, no to se nije dogodilo.

Dinamo Bukurešt je 18 puta bio prvak Rumunjske, ali posljednji put još 2007. godine. U sezoni 21./22. čak su ispali i u drugu ligu, ali su se odmah potom vratili u prvu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Željko KopićDinamo BukureštRumunjskaRumunjska prva liga

Ostale Vijesti