REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

VIDEO Kazalište snova gledalo je blijedu predstavu Uniteda, ali onda se ukazao Raphael Varane

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.08.23. | 22:58

Vukovi su bili nadomak boda, što bi po prikazanoj igri bio realan rezultat, ali ukazao se sjajni Francuz.

U posljednjoj utakmici 1. kola nove sezone Premier lige, Manchester United je na svom Old Traffordu svladao Wolverhampton Wanderers sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je Varane u 76. minuti kada je iz blizine uspio skrenuti ubačaj Wan-Bissake u mrežu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nije to bila ovosezonska premijera za pamćenje, ali Manchester United novu je sezonu otvorio pobjedom, kako je i planirao. No, ako ovako nastave, morat će Erik ten Hag ozbiljno promisliti kako može popraviti igru svoje momčadi, jer po prikazanom na travnjaku, popularni Vukovi bili su bolja momčad.

Gosti su u drugom poluvremenu promašili nekoliko stopostotnih prilika, a ono što je Cunha u 49. minuti uspio promašiti ući će u konkurenciju za promašaj sezone. Ostao je potpuno sam na drugoj vratnici, Onana je bio savladan i samo je trebao pospremiti loptu u bliži kut. Bloka nije bilo, ali ni preciznosti te je Cunha uzdrmao vratnicu.

Još jednom je Cunha mogao zabiti u 55. minuti, ali je ovaj puta Onana obranio. Kazna je stigla u 75. minuti, kada je Raphael Varane glavom pospremio u gol loptu nakon ubačaja Wan-Bissake.

Gol Varanea za pobjedu možete pogledati OVDJE (Arenasport)

U završnici dvoboja nove dvije kolosalne prigode za Wolvese propustio je Fabio Silva. Po igri su gosti definitivno zaslužili barem bod ili čak sva tri, ali nogomet se igra za golove. Srećom po Manchester United. (I.M.)



Tagovi

Raphael VaranePremier ligaManchester UnitedWolverhampton

Ostale Vijesti