Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports
Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

VIDEO Kad ga već nisu pustili na Euro, Biuk je noćas igrao za Los Angeles i sudjelovao u akciji za gol

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.06.23. | 09:08

Lijep potez bivšeg igrača Hajduka.

Hrvatska reprezentacija do 21 godine jučerašnjim je porazom od Španjolske ispala s Europskog prvenstva, tako da će nam utakmica posljednjeg kola protiv Rumunjske biti tek dvoboj za treće mjesto u skupini, s obzirom na to da su i mladi Rumunji upisali dva poraza u dosadašnjem tijeku prvenstva. Konačan ishod možda bi bio nešto bolji da je Dragan Skočić na raspolaganju imao Stipu Biuka, no bivši igrač Hajduka nije dobio dozvolu kluba da se priključi reprezentaciji.

Naime, u SAD-u prvenstvo regularno traje jer gotovo ničime ne ovise o igranju U21 Eura, tako da Los Angeles nije pustio lijevo krilo na prvenstvo.

I baš je noćas Biuk bio u akciji, ali njegov Los Angeles je na domaćem terenu iznenađujuće poražen od Vancouvera s 2-3. Gosti su rano poveli s 0-2 golovima Veselinovića i Whitea, da bi u 43. minuti Biuk započeo akciju, odigrao lijepi dupli pas i ubacio u srce 16-erca, nakon čega je Bouanga zabio za smanjenje vodstva Vancouvera.

Akciju za prvi gol Los Angelesa možete pogledati OVDJE (Arenasport)

Ipak, u nastavku dvoboja nije došlo do preokreta. Gosti su u 63. minuti preko Gaulda stigli do 1-3, a konačan je rezultat pet minuta poslije postatio Carlos Vela. Stipe Biuk na terenu je proveo 72 minute.

Los Angeles je ovim porazom ostao na drugom mjestu Zapadne konferencije, dok je ukupno šesta momčad MLS-a. (I.M.)



Tagovi

MLSLos Angeles FCStipe Biuk

Ostale Vijesti