REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

VIDEO Juventus juventusovski do pobjede u Firenci, Mirettijev prvijenac za Staru damu osigurao sva tri boda gostima, Brekalo ostao na klupi

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.11.23. | 22:50

Talentirani veznjak je u torinskog velikana stigao sa samo osam godina, a ove nedjelje je, u svojem 57. nastupu za prvu momčad, stigao do prvijenca kojeg će zauvijek pamtiti.

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao gost svladao Fiorentinu s minimalnih 1-0

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jedini pogodak postigao je Miretti na asistenciju Kostića već u 10. minuti utakmice.

Pogodak pogledajte OVDJE (Arenasport)

Inače, valja spomenuti kako su Viole izdominirale Staru damu, naročito u prvom poluvremenu u kojem su svi statistički parametric bili uvjerljivo na njihovoj strani, ali do pozitivnog rezultata ipak nisu uspjeli doći. Zanimljivo je bilo i na tribinama gdje su domaći navijači posvetili jedan transparent svojem protivniku kojem su se zahvalili na preuređenju svojeg stadiona budući da su ga oni 'platili' tako što su za Chiesu i Vlahovića izdvojili 141 milijun eura.

Drugi Juventus je ovom pobjedom stigao na 26 bodova, samo dva manje od vodećeg Intera, dok je Fiorentina osma sa 17 bodova, koliko ima i sedma Roma.

Josip Brekalo ostao je na klupi Fiorentine.




Tagovi

JuventusFiorentinaSerie AFabio Miretti

Ostale Vijesti