REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Još jedna očajna partija Chelseaja, Sterlingova sebičnost usmjerila vodu na mlin Wolvesa

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.12.23. | 16:03

Navijači na društvenim mrežama slave nakon što je Sterling zaradio žuti karton zbog kojeg propušta sljedeće kolo

Nogometaši Wolverhamptona svladali su pred svojim navijačima Chelsea s 2-1 (2-1) u posljednjoj utakmici 18. kola engleske Premier lige odigranoj na stadionu Molineux.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je to dvoboj u kojem su gosti s nekoliko neshvatljivih poteza porugali Vukove prema pobjedi, a nagradu za najgori potez kola zaslužuje Raheem Sterling. U slabom prvom poluvremenu, nevjerojatnu šansu Chelsea je promašio u 32. minuti. Sterling je ukrao loptu neopreznom braniču Wolvesa, sam se sjurio na golmana, imao je na drugoj strani potpuno same Palmera i Jacksona, ali je iskazao rijetko viđenu sebičnost te je sam dovršio akciju, ali domaći vratar obranio je njegov udarac i spriječio vodstvo Bluesa. Nakon ovakvog krajnje neshvatljivog poteza Sterlinga, Jackson i posebno Palmer poslovično su poludjeli na njega, ali prilika je otišla u nepovrat. Sterlingov potez pogledajte OVDJE (Arenasport)

U nastavku dvoboja, Wolvesi su kaznili Sterlingovu glupost. Gabonac Mario Lemina bio je strijelac prvog pogotka u 51. minuti, kad je glavom poslao loptu u mrežu nakon ubačaja iz kuta Pabla Sarabije.

Pogodak Lemine pogledajte OVDJE (Arenasport)

Sve do sučevog dodatka mreže su mirovale, a onda su pala još dva pogotka. Prednost domaće momčadi udvostručio je Matt Doherty u trećoj minuti dodanog vremena, nakon što mu je loptu poklonio Benoit Badiashile (gol pogledajte OVDJE), a konačnih 2-1 postavio je Christopher Nkunku (90+6) svojim prvim pogotkom za Chelsea u službenim utakmicama. Pogodak Nkunkua pogledajte OVDJE (Arenasport)

U sudačkoj nadoknadi koja je potrajala čak 13 minuta, ponovno se sramotnim potezom iskazao Raheem Sterling. U želji da iznudi jedanaesterac, u maniri niskobudžetnog glumca bacio se bez da je ušao u kontakt s domaćim braničem. Sudac ga je počastio žutim kartonom, zbog čega ga neće biti u sljedećem kolu. Navijači na društvenim mrežama oduševljeno komentiraju ovakav rasplet.

Momčad Mauricija Pochettina time je doživjela treći poraz u posljednje četiri prvenstvene utakmice, a Wolverhampton je došao do šeste pobjede u ovoj sezoni te se s 22 boda izjednačio s Chelseajem koji je ostao na desetom mjestu zbog bolje gol razlike. (I.M.)




Tagovi

Premier ligaPremiershipWolverhamptonChelseaRaheem Sterling

Ostale Vijesti