HNK Gorica
HNK Gorica

VIDEO Jeličić: "Ovo je najlaška utakmica za pripremiti", Maloča: "Nisam mislio da ću ikad igrati protiv Hajduka"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.09.23. | 19:24

Trener Gorice i iskusni branič najavili su nedjeljni dvoboj protiv Hajduka (17.00).

Nogometaši Gorice i Hajduka u nedjelju 17. rujna sučelit će se na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Za obje momčadi ovo je vrlo bitna utakmica. Hajduk želi zadržati sigurnu prednost na vrhu ljestvice, a Gorica bi se pobjedom mogla primaknuti Hajduku na samo tri boda zaostatka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na konferenciji za medije u Velikoj Gorici osim trenera Dinka Jeličića pojavio se i bivši prvotimac Hajduka Mario Maloča.

"Iskoristili smo jako dobro ovu reprezentativnu stanku, momci su jako kvalitetno to odradili, čak bih rekao i preko mojih očekivanja usvojili određene stvari koje smo imali kao cilj za provedbu u ta dva tjedna. Iskoristili smo stanku i s kondicijskog aspekta za neke pojedince koji možda nisu do kraja prošli pripreme na pravi način ili su se iz nekog razloga kasnije priključili. Kada podvučem crtu, ovo su bila dva kvalitetno odrađena tjedna u kojima smo odigrali i prijateljsku utakmicu s Dinamom. Ta utakmica je pokazala naznake smjera u kojem želimo ići u budućnosti što se tiče ideje i stila igre", rekao je strateg Bikova i nastavio:

"Iz moje perspektive ovo je najlakša utakmica za pripremiti. Iz nje možemo puno toga izvući i dobiti. Motiv momčadi, kao i svih nas u stožeru je vrlo visok, uz ogroman respekt prema Hajduku, ali sigurno nećemo unaprijed otpisati tu utakmicu, dapače, mislim da možemo igrati ozbiljnu ulogu i očekujem pozitivan rezultat. Momčad je reagira još motiviranije i to bih istaknuo kao jako pozitivnu stvar i uvjeren sam da ćemo odigrati jako dobru utakmicu u nedjelju", zaključio je.

Mario Maloča vratio se u HNL nakon osam godina. Na ljeto 2015. prešao je u Lechiju iz Gdanjska, a igrao je još i za njemački Greuther Furth. Po dolasku u Goricu odigrao je pet utakmica za novu momčad....

"Ovo je prvi put da sam s druge strane, moram priznati da nisam mislio da ću ikada igrati protiv Hajduka, ali to je život i tako se poklopilo. Nisam krio da sam navijač Hajduka, ali u ovih 90 minuta emocije su sa strane i napravit ću sve da Gorica uzme bodove. Mislim da smo jako dobro pripremljeni, znamo koje su njihove mane, a naravno znamo i da su Livaja i Odjidja najveća snage Hajduka. Mi se moramo koncentrirati i ako iskoristimo njihove minuse, kojih ima, mislim da možemo napraviti dobar rezultat", rekao je iskusni branič.



Tagovi

Mario MaločaHNK GoricaHrvatska nogometna ligaHNLHajdukDinko Jeličić

Ostale Vijesti