Pixsell
Pixsell

VIDEO Inter u sjajnoj utakmici pobijedio Red Bull Salzburg, Roko Šimić izborio pa promašio jedanaesterac

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.08.23. | 07:07

Na utakmici je palo čak sedam golova unatoč dva promašena kaznena udaraca, jednom poništenom golu...

Gotovo svi europski klubovi ovog vikenda polagano kreću s europskim utakmicama, iznimka su Talijani kojima nova sezona Serie A počinje tek idući vikend. Nogometaši Intera, viceprvaka Europe, tako su jučer u Salzburgu u jednoj prilično ludoj utakmici s 4-3 svladali Red Bull. Utakmica je posebno 'luda' bila u prvih 45 minuta. Novi vratar Intera Yann Sommer već u 4. minuti srušio je Kamira Konatea koji iz jedanaesterca puca preko gola. No, praktički u nastavku akcije, Sommer radi još jedan kiks, gubi loptu na rubu kaznenog prostora i Konate ovaj put zabija iz igre za vodstvo domaćina koje je trajalo svega tri minute kada je Strahinja Pavlović skrenuo loptu u vlastitu mrežu na ubačaj Federica Di Marca s lijeve strane. U 25. minuti Inter je stigao do preokreta zabio je Stefan De Vrij u maniri vrsnih centarfora.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Do poluvremena su pala još dva gola. Konate je u 35. zabio svoj drugi pogodak za poravnanje, a Joaquin Correa u 43, poentira za novo vodstvo Intera.

Domaći strateg Gergard Struber na poluvremenu je ubacio čak sedam novih igrača, između ostalog i Roka Šimića koji je zamijenio dvostrukog strijelca Konatea. Jedan od tih novih igrača, Samson Baidoo u prvoj minuti nastavka poentira za poravnanje (3-3). RB Salzburg u 69. je mogao stići do preokreta, Roko Šimić krenuo je sam na Sommera i izborio jedanaesterac. Kao i Konate odlučio ga je sam izvesti, a znate ono nepisano nogometno pravilo o pucaču i osobi koja je izborila kazneni udarac...

Roko Šimić jučer nije imao sreće. U 86. je zabio gol, ali se nalazio u nedozvoljenoj situaciji i pogodak nije priznat. Svega par minuta kasnije stigla je kazna, Stefano Sensi pobjegao je obrani domaćina i zabio za 4-3 pobjedu Intera kojeg još očekuje prijateljska utakmica protiv albanske Egnatije prije nego što 19. kolovoza počne nova sezona Serie A. Red Bull Salzburg je novu sezonu Bundeslige otvorio s dvije uvjerljive pobjede, a u trećem dočekuje Austriju Beč. Petar Sučić jučer nije igrao zbog ozljede. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Red Bull SalzburgInterprijateljska

Ostale Vijesti