Screenshot
Screenshot

VIDEO Inter u 94. zabio za pobjedu, Verona u 99. promašila jedanaesterac

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.01.24. | 14:28

Lider Serie A teškom mukom stigao do pobjede protiv davljenika

Nogometaši Intera svladali su Veronu u prvoj utakmici današnjeg programa Serie A i dodatno se učvrstili na vrhu prvenstvene ljestvice na kojoj sada imaju pet bodova i utakmicu više od drugoh Juventusa, koji svoju utakmicu 19. kola igra sutra na gostovanju kod Salernitane. Veorna je ovim porazom ostala u zoni ispadanja...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Inter je na odmor otišao s minimalnom prednosti golom Lautara Martineza u 13. minuti na dodavanje Henriha Mhitarjana (VIDEO - Arena Sport), a početkom nastavka Martinez ponovno pogađa, ali ovaj puta iz nedozvoljene pozicije te gol nije priznat. Činilo se da će Inter stići do rutinske pobjede, no u 74. minuti utakmice ukazao se Thomas Henry koji nakon kontranapada pogađa za poravnanje (VIDEO - Arena Sport).

Na semaforu je stajalo 1-1 sve do 92. minute utakmice kada je drugi pogodak za Inter, i to nakon lude kombinacije udaraca, zabio Davide Fratesi (VIDEO - ArenaSport).

Činilo se da je priči kraj u 94. kada je Darko Lazović zaradio izravni crveni karton, no, unatoč igri s igračem manje Verona je u 99. minuti dobila ogromnu priliku za iznenađenje iz kaznenog udarca. No, Henry je pogodio stativu i Inter je stigao do važne pobjede u borbi za naslov (VIDEO - ArenaSport). U 100. minuti utakmice Nicolo Barella i Alexis Sanchez išli su na prazan Veronin gol, budući da je vratar gostiju Lorenzo Montipo krenuo u napad, ali se nisu najbolje snašli i na kraju je ostalo 2-1.



Tagovi

Serie AInterLautaro MartinezVeronaHellas Verona

Ostale Vijesti