Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports
Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports

VIDEO Inter Miami na krilima Messija i Suareza izborio četvrtfinale CONCACAF kupa

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 08:23

Za ulazak u polufinale snage će odmjeriti s boljim iz ogleda Monterrey – Cincinnati.

Nakon neočekivanog domaćeg poraza u MLS-u od CF Montreala (2-3), Inter Miami se u noći sa srijede na četvrtak vratio na pobjedničke staze. U drugoj utakmici četvrtfinala CONCACAF kupa svladali su Nashville SC s 3-1 čime su obranili prednost od 2-1 iz prvog ogleda i tako izborili prolazak u sljedeću fazu natjecanja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kod Inter Miamija briljirali su Suarez i Messi. Obojica su na ogledu protiv Nashvillea upisali pogodak i asistenciju, s tim da je stara kombinacija iz Barcelone proradila već u osmoj minuti kad je na dodavanje Argentinca precizan bio Urugvajac, da bi onda u 23. minuti najbolji nogometaš svih vremena povećao prednost svoje momčadi.

U nastavku je za 3-0 bio precizan Taylor u 63. minuti (asistirao mu je Suarez), da bi onda gosti duboko u sudačkoj nadoknadi postigli pogodak za konačnih 3-1.

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Za Inter Miami su u ovom ogledu igrala četvorica bivših nogometaša Barcelone, ali su se isto tako pod povećalom pratile igre mladog Federica Redonda, sina nekadašnjeg legende Real Madrida Fernanda, koji u Busquetsu sada ima idealnog mentora da svoje igre podigne na razinu više prije nego što odluči svoje talente odnijeti u Europu.

Iako je Suarezu 37, a Messiju 36, očito je kako dva istinska nogometna velemajstora za ovu sezonu imaju velike planove. Urugvajac je tako u prvih pet utakmica u novoj sezoni upisao tri pogotka i četiri asistencije, dok je Messi u četiri nastupa skupio isto toliko pogodaka uz jednu asistenciju.

Inter Miami je ove sezone glavni favorit za osvajanje naslova prvaka u MLS-u, a novu utakmicu u prvenstvu igraju već 16. ožujka (19 sati) kad će ih na domaćem terenu dočekati D.C. United. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lionel MessiLuis SuarezInter MiamiCONCACAF

Ostale Vijesti