Screenshot
Screenshot

VIDEO Inter Miami futurističkim videom objavio dolazak Lea Messija, debi će imati idući petak

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.07.23. | 13:30

Zlatna lopta stiže u najlošiju momčad američkog MLS-a.

Iako već tjednima znamo da Leo Messi svoju fenomenalnu karijeru neće nastaviti na Bliskom Istoku, već na Floridi, u rozom dresu Inter Miamijia, danas je klub u vlasništvu Davida Beckhama objavio video kojim predstavlja slavnog Argentinca u rozom dresu. Video djeluje dosta futuristički, zamaskirana osoba u crno-rozoj trenirci vadi rozi sprej i na ploči postavljenoj na centar Miamijevog DRV PNK Stadiona rozim slovima ispisuje 'Messi'. Potom se pali ekran, u pozadini se vidi obris Miamia koji izgleda kao nekakav grad iz SF filmova, a na crnoj trenirci 'pale' se roza slova MIAMI. Fokus se prebacuje na Messija koji se u rozom dresu okreće i govor: "Si, Muchanocs. Ne vedem in Miami" (Da, dječaci, vidimo se u Miamiju).

Messi bi svoj debi za Inter trebao imati 21. srpnja ove godine kada Mimami na svojem DRV PNK stadionu dočekuje meksički Cruz Azul u sjevernoameričkom Leagues Cupu na kojem se natječu klubovi iz MLS-a i meksičke Lige MX.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

Osim s Cruz Azulom, Inter se nalazi u skupini s Atlantom, a u nokaut fazu natjecanja proći će dvije od tri najbolje momčadi skupine. Utakmica se igra u 2.00 po hrvatskom vremenu. Na toj utakmici debitirati bi trebao i Sergio Busquets.

Što se pak MLS-a tiče, prvenstvo SAD-a otišlo je na jednomjesečnu pauzu, a Messi će svoj debi imati 21. kolovoza u Miamiju protiv Charlottea za koju brani bivši vratar Gorice i Ludogoreca Kristijan Kahlina. Miami u toj utakmici ima imperativ pobjede budući da klub sedmerostruke zlatne lopte tavori na dnu Istočne konferencije MLS-a, a sa 18 osvojenih bodova (uz doduše dvije utakmice manje od konkurencije) ima najlošiji bodovni učinak od svih klubova lige.

Messi se nakon završene sezone i odlaska iz PSG-a odmarao s familijom na Barbadosu, a sada ćemo Zlatnu loptu ponovno gledati na zelenom terenu, u čudnom okruženju s jednako tako čudnim dresom. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lionel MessiInter Miami

Ostale Vijesti