REUTERS/Claudia Greco
REUTERS/Claudia Greco

VIDEO Inter igrao koliko mu je bilo potrebno, Bayern bez većih problema protiv Galatasaraya

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.10.23. | 20:31

Iako su sudjelovali kod gola, Sučić i Šimić su ostali kratkih rukava

Inter je protiv Red Bull Salzburga pred svojim navijačima odigrao točno onoliko koliko mu je bilo potrebno i pobjedom 2-1 odradio zacrtano u trećem kolu Lige prvaka.

Gosti su od prve minute krenuli pogonjeni hrvatskom snagom – Luka Sučić je predvodio vezni red, a Roko Šimić napadačku sekciju austrijskog bundesligaša.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je Inter bio bolji većim dijelom utakmice, gosti su sklepali prvu suvislu akciju na utakmici, Gloukh se u četvrtoj minuti našao u šansi i pucao s desetak metara iskosa, ali obranio je to Sommer.

A onda je Inzaghijev sastav stigao do vodstva 15 minuta kasnije. Frattesi je fino pronašao Alexisa Sancheza u prostoru druge stative, a čileanski napadač je pospremio loptu u gol za 1-0.

Nakon toga se utakmica primirila pa nije bilo previše uzbuđenja u prvom dijelu, kao niti u početku drugog dijela. Inter je silnim dodavanjima u širinu umrtvio igru, a Salzburg se nikako nije mogao nametnuti u posjedu lopte.

Takvo stanje vladalo je do 57. minute kada je stiglo do izjednačenja i to u koprodukciji hrvatskih igrača. Luka Sučić dugom loptom je pronašao Šimića, ovaj ju je mekano primio i dao za Kjaergaarda, koji je odmah pronašao usamljenog Gloukha, koji zabija za poravnanje rezultata.

Pogodak je razdrmao i Talijane koji nisu imali namjeru ispustiti bodove pa su u 64. stigli do novog vodstva. Calhanoglu je bio miran iz jedanaesterca za 2-1.

Zabio je Inter još jedan pogodak prije kraja utakmice, no Lautaro Martinez se kratko veselio budući da je VAR javio da je gol pao nakon zaleđa.

Golove pogledajte OVDJE (Arena Sport)

U drugoj utakmici ranijeg termina Lige prvaka, Bayern je uz manje poteškoće slomio domaći Galatasaray s 3-1. Bavarci su poveli preko Comana (8.), a Turci su izjednačili pogotkom Icardija s 11 metara (30.) U nastavku je Bayern ovjerio pobjedu preko Kanea (73.) i Musiale (79.). (pz)

Pogotke pogledajte OVDJE




Tagovi

Red Bull SalzburgLuka SučićRoko ŠimićInterBayernGalatasaray

Ostale Vijesti