Reuters/Andrew Couldridge
Reuters/Andrew Couldridge

VIDEO Hladnokrvni Palmer potpisao treću uzastopnu pobjedu Chelseaja, Sterling 'pao' u povijest

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 15:51

Mladi Englez igra sjajno otkako je Etihad zamijenio Stamford Bridgeom.

U prvoj utakmici subotnjeg programa 21. kola engleske Premier lige Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Fulham s 1-0 i tako došao do treće uzastopne prvenstvene pobjede.

 Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Jedini gol na utakmici postignut je iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Cole Palmer u četvrtoj minuti dodatka na kraju prvog poluvremena.

 Pogodak koji je odlučio pitanje pobjednika pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Inače, Sterling je bio taj koji je izborio najstrožu kaznu. Iako je nekadašnji igrač Liverpoola i Cityja poznat po 'bacanju', ovog puta je bilo sve čisto, Diop ga je 'pomeo' te se nitko ni od gostiju nije bunio na odluku suca. Zanimljivo, nitko u povijesti Premier lige nije izborio više kaznenih udaraca od Raheema Sterlinga. Ovo mu je bio 26. put da je nakon starta na njemu sudac pokazao na bijelu točku, čime se odvojio na vrhu te ljestvice.

Chelsea je ovom pobjedom došao do 31 boda i privremeno skočio na osmo mjesto, između Brightona i Manchester Uniteda koji imaju isti broj bodova, ali uz utakmicu manje. Fulham je s 24 boda na 13. poziciji. Vodeći Liverpool ima 45 bodova, tri više od drugoplasirane Aston Ville.

U subotu će biti odigrana još samo jedna utakmica u kojoj će od 18.30 sati Newcastle United ugostiti Manchester City.

(Hina, G)


Tagovi

ChelseaFulhamPremier liga

Ostale Vijesti