REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

VIDEO Gvardiol i Ivanušec asistirali, City od 0-2 do 3-2, Mbappe u 90+8. s bijele točke donio PSG-u bod

uto. 28.11.23. | 20:11

Sjajna večer u Ligi prvaka!

Za početak, u najkraćim mogućim crtama, valja naglasiti sljedeće: ovog utorka svjedočili smo spektakularnoj večeri u Ligi prvaka!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon domaćih slavlja Šahtara i Lazija, ono što je uslijedilo u kasnijem terminu u najmanju ruku nije razočaralo! Prije svega valja naglasiti kako su dvojica hrvatskih reprezentativaca, Luka Ivanušec i Joško Gvardiol, upisali asistencije. Gvardiol je asistirao za 2-2 Fodenu, da bi onda kasnije City došao do 3-2 pobjede protiv RB Leipziga nakon pogotka Alvareza (87.) iako su nakon prvih 45 minuta bili dva pogotka u zaostatku!

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Što se tiče Feyenoorda i Atletica, gostujuća momčad došla je do pobjede. Na kraju je na semaforu bilo 1-3, a Ivanušec je u 77. minuti (u igru je ušao sedam minuta ranije) asisitrao nakon sjajno izvedenog udarca iz kuta, a onda je pogodak postigao Wieffer. Gosti su pet minuta kasnije zabili za 1-3 pa tako Nizozemci ipak nisu uspjeli doći do remija. Konačan rezultat u konačnici je postavio Meksikanac Gimenez koji , na njegovu žalost, ovog puta nije zabio ne gol kao inače, već autogol.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U ludoj utakmici na Parku prinčeva PSG je do remija stigao u 90+8. minuti nakon što je Mbappe s bijele točke svladao Pope. Gosti su vodili od 24. minute kad je Isaku pogodak poklonio Donnarumma, ali na kraju Svrake ipak nisu izdržale.

Domaći sastav je cijelu utakmicu bio puno bolji takmac te su remi sasvim sigurno zaslužili, iako ne bi bilo nezasluženo ni da su osvojili sva tri boda u ovoj utakmici.

Pope je do 90+8. minute odigrao utakmicu za 10, upisao je barem pet maestralnih obrana, ali Mbappe je s bijele točke bio neumoljiv. No, njegovu izvedbu svakako treba honorirati. Da njega nije bilo, konačan rezultat na utakmici bio bi barem 4-1 za domaći sastav.

PSG - Newcastle 1-1

Strijelac: 0-1 Isak (24.), 1-1 Mbappe (90+8. minuta - 11m)

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Fenomenalnu utakmicu su na San Siru odigrali Milan i BVB, a gosti su na kraju upisali ogromnu 3-1 pobjedu s kojom su izborlli prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Giroud je u 6. minuti promašio kazneni udarac, potom je Reus četiri minute kasnije zabio za vodstvo gostiju, da bi onda pred kraj prvog poluvremena majstorskim pogotkom Chukwueze zabio za izjednačnenje. No, u nastavku je igrala (i zabijala) samo jedna momčad, a to nije ona koja na sebi nosi crveno-crne dresove.

Prvo je mladi Bynoe-Gittens doveo goste opet u vodstvo u 59., da bi točno 10 minuta kasnije Adeyemi postavio konačnih 1-3.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Valja naglasiti kako su Young Boysi s 2-0 bili bolji od Crvene zvezde te da je Barcelona preokretom - i to na krilima dva Portugalca - svladala Porto s 2-1. Za goste je zabio Pepe, da bi onda pobjedu domaćinu donijeli Cancelo i Felix.

Pogotke s utakmice Barcelona - Porto pogledajte OVDJE (Arenasport)

Kako su Young Boysi došli do pobjede protiv Crvene zvezde pogledajte OVDJE (Arenasport)


Tijek utakmica:


Tagovi

Liga prvakaTekstualni prijenos uživouživo

Ostale Vijesti