REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Grbić poklonio vodstvo Liverpoolu, Redse izvukla golčina Mac Allistera

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 22:39

Hrvat je znatno olakšao Redsima put prema pobjedi

U dvoboju 31. kola Premier lige između Liverpoola i Sheffield Uniteda, domaća momčad slavila je s 3-1. Iako to rezultat ne sugerira, bila je to utakmica koja je umalo kompromitirala izglede Liverpoola u tijesnoj borbi za naslov prvaka. Naime, pobjedu su osigurali tek u završnici dvoboja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon prvog poluvremena, domaćin je vodio s 1-0. Strijelac je u 17. minuti bio Darwin Nunez, no bio je za to 'ni kriv ni dužan'. Naime, pogodak u potpunosti ide na dušu gostujućem vrataru Ivi Grbiću.

Brončani hrvatski reprezentativac s prošlog Svjetskog prvenstva, predugo je oklijevao s ispucavanjem lopte, a kada se na to odlučio, Nunez mu je bio preblizu te ga je napucao i na njegovu se nesreću lopta odbila u mrežu.

Podsjetimo, Grbić je u Sheffield stigao u zimskom prijelaznom roku. Posljednji klub Premier lige kupio ga je za 2.5 milijuna eura iz Atletico Madrida, a Grbić je u dosadašnjih pet utakmica Premier lige primio 14 pogodaka.

U nastavku susreta, gosti su u 58. minuti sretno izjednačili nakon autogola Bradleya.

Uslijedilo je 20-ak minuta dosta komorne i nervozne atmosfere na Anfieldu. Kao da se i domaća publika prestrašila da će njihovi miljenici protiv fenjeraša ispustiti dva velika boda, no onda se ukazao Alexis Mac Allister.

Skupo ovosezonsko pojačanje i svjetski prvak s Argentinom, u 76. minuti odapeo je praćku u lijeve rašlje Grbićevih vrata. Hrvatski vratar bio je potpuno nemoćan nakon što je Argentinac na 18 metara savršenom bombom poklopio loptu.

Pogodak pogledajte OVDJE (Arenasport)

Pobjedu Redsa potvrdio je Cody Gakpo, lijepim pogotkom glavom nakon ubačaja Robertsona u 90. minuti. Pogodak za konačnih 3-1 pogledajte OVDJE (Arenasport).




Tagovi

PremiershipPremier ligaLiverpoolSheffield FCSheffield UnitedIvo GrbićDarwin Nunez

Ostale Vijesti