REUTERS/Lee Smith
REUTERS/Lee Smith

VIDEO Giroud vratio Francuzima vodstvo, Kane promašio jedanaesterac

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.12.22. | 21:20

Francuska i Engleska bore se za polufinale Svjetskog prvenstva

Posljednji četvrtfinalni ogled igraju Engleska i Francuska, a pobjednik ove utakmice susrest će se s Marokom u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Trenutni rezultat je 1:1. Francuzi su poveli u 17. minuti golom Aureliana Tchouamenija s 25 metara. Modrićev suigrač iz Real Madrida sjajno je naciljao niži kut gola Jordana Pickforda, a to mu je bio drugi gol za reprezentaciju.

Englezi su izjednačili u drugom dijelu. Saka je prošao po desnoj strani, a strijelac prvog gola Tchouameni ga je srušio u kaznenom prostoru. Pokazao je odmah sudac na bijelu točku s koje je precizan u 54. minuti bio Harry Kane.

Golove možete pogledati OVDJE.

Francuzi ponovno u vodstvo dolaze u 78. minuti kad je Griezmann ubacio s lijeve strane, a najviši u skoku bio je Giroud i pogodio za 2:1. No tu nije bio kraj šokovima na ovoj utakmici jer svega par minuta kasnije oglasio se VAR nakon duela Mounta i Hernandeza. Srušio je Francuz Mounta u kaznenom prostoru, a VAR pozvao suca da pogleda snimku. Nakon pogleda pokazao je na bijelu točku, a s nje ovog puta nije bio precizan Harry Kane.


Tagovi

FrancuskaSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Engleska nogometna reprezentacijaEngleski nogometni savez

Ostale Vijesti