Larry Marano/NEWSCOM
Larry Marano/NEWSCOM

VIDEO Genijalni Messi ponovno bacio navijače u trans, ovog puta oba gola zabio - desnicom

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.07.23. | 07:36

Briljantan početak gaže u MLS-u za Argentinca.

Ako je u glavi štrikao idealan scenarij početka svoje priče u Miamiju, teško da je i sam mogao zamisliti bolji start. O Leu Messiju je, naime, riječ, koji je na briljantan način započeo svoju karijeru u Miamiju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je u debiju zabio iz slobodnjaka zabio za pobjedu 2-1 protiv meksičkog Cruz Azula u Liga kupu, međunarodnom natjecanju CONCACAF-a, u drugoj utakmici u istoj konkurenciji je još impresivnije donio novu pobjedu klubu Davida Beckhama.

Miami je slavio protiv Atlante 4-1, a Messi je zabio uvodna dva gola i to već do 22. minute. Kao da to nije bilo dovoljno, onda je još i namjestio i četvrti.

Prvi pogodak zabio je nakon što mu je asistirao Sergio Busquets, a koji i inače često loptom traži Argentinca na terenu. Busquets je majstorski prebacio obranu Atlante natrčalom Messiju koji je izašao u situaciju jedan na jedan. Leo je pucao, pogodio stativu, a onda mu se lopta odbila na desnu nogu kojom je poentirao za vodstvo.

Messijev prvi pogodak pogledajte OVDJE

Inače, Atlanta je stoti klub kojem je Messi zabio pogodak u svojoj karijeri.

Samo 14 minuta kasnije Messi je poveo i golom završio sjajnu akciju s Robertom Taylorom i to ponovno – desnicom. Taj igrač postigao je oba preostala gola Miamija, a za drugi ga je poslužio Messi.

Messijev drugi pogodak pogledajte OVDJE

I još jedna zanimljiva stvar - nakon što ga je trener Tata Martino izvadio iz utakmice u 78. minuti, tako se i stadion počeo prazniti... (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lionel MessiInter Miami

Ostale Vijesti