VIDEO: Feštalo se na Malti, Srna završio na stolu: Pao nam je veliki teret s leđa

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.10.15. | 08:52

Hrvatska je sinoć na Malti proslavila izravan plasman na Euro.

Izbornik Ante Čačić je odmah nakon susreta za kamere HTV-a otkrio kako je raspoloženje u svlačionici sjajno i kako igrači prolaz u Francusku slave pjesmom i veseljem.

Čačić: Svi smo ponosni, a najveće zasluge idu igračima

Srna: Danas su heroji igrači Hrvatske, kapa do poda!

Hrvatska slavi prolaz na Euro: Nadamo se da je ovo prekretnica!

Potvrđuje to i kratki video snimak kojeg je objavio Hrvatski nogometni savez. Feštu u svlačionici predvodio je kapetan Darijo Srna koji je u euforiji završio na stolu.

 

 

 

Osjećaj je prekrasan, pogotovo nakon ove negativne atmosfere koja je krenula poslije Azerbajdžana i Norveške. Danas su hrvatski reprezentativci heroji jer su sve to prebrodili, izašli još jači i odveli Hrvatsku na EP. Najvažnije je da se u Francuskoj čuje naša himna“, rekao je poslije utakmice kapetan Srna dodajući:

Zahvalio bih se i bivšem izborniku Kovaču i njegovom stožeru, kao i današnjem izborniku, oni su imali velike zasluge što je Hrvatska na EP-u. To je bio primarni cilj te možemo biti sretni i zadovoljni. Sad je vrijeme za slavlje, pao nam je veliki teret s leđa. Hvala i našim obiteljima i vjernim navijačima. Ovo je veliki uspjeh, Hrvatska je mala zemlja i moramo se držati zajedno. Pogledajte kakve su velesile ostale kod kuće“.

A slavilo se i na terenu, čim je sudac odsvirao kraj susreta na Malti.

 

 

 


Tagovi

Kvalifikacije za EuroHrvatska nogometna reprezentacijaDarijo Srna

Ostale Vijesti