Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

VIDEO Eriksson u suzama nakon utakmice na klupi Redsa: "Završiti s Liverpoolom se i ne čini tako loše"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 24.03.24. | 21:47

Teško bolesni 76-godišnji bivši izbornik Engleske, Sven-Goran Eriksson, izašao je u javnost sa svojom dijagnozom u siječnju, rekavši u intervjuu za Sky News da je "uvijek želio biti trener Liverpoola".

Sven-Goran Eriksson konačno je ispunio svoj životni san da vodi Liverpool - želju koju je otkrio nakon što mu je dijagnosticiran terminalni rak.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

76-godišnji bivši izbornik Engleske izašao je u javnost sa svojom dijagnozom u siječnju, rekavši u intervjuu za Sky News da je "uvijek želio biti trener Liverpoola".

U subotu su se njegovi snovi ostvarili kada je ispunio mjesto trenera Liverpoovih legendi dok su igrali u humanitarnoj utakmici protiv Ajaxa na Anfieldu. Nakon što je utakmica završila rezultatom 4-2 za Liverpool, Eriksson je na konferenciji za novinare nakon utakmice rekao:

"To će biti velika uspomena u životu. Apsolutno prekrasna. Sjesti na klupu Liverpoola, to mi je bio san cijelog života. Sada se to dogodilo i bio je to prekrasan dan u svakom smislu."

"Apsolutno predivno. Plakao sam, bilo je predivno. Dobar je završetak, završiti s Liverpoolom, ne može biti puno bolje od toga", rekao je slavni trener, koji je triput vodio englesku reprezentaciju na Anfieldu i u sve tri utakmice pobijedio. 


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Sven-Goran ErikssonLiverpool

Ostale Vijesti