VIDEO Dva gola Morate za preokret i slavlje Atletica na Metropolitanu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.10.23. | 21:03

Ivo Grbić nije branio za Atletico, dok je Luka Ivanušec na nizozemskoj strani i dalje izvan stroja zbog ozljede

Alvaro Morata postigao je dva gola, a Antoine Griezmann dodao je još jedan u pobjedi Atletico Madrida 3-2 nad Feyenoordom u Ligi prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Morata je prvi zabio u 13. minuti i njime 'poništio' autogol suigrača Maria Hermosa koji je u ranim minutama susreta na semaforu prvotno postavio vodstvo nizozemskog sastava.

David Hancko povisio je na 2-1 za Feyenoord u 34. prije nego što je Griezmann poravnao rezultat neposredno prije poluvremena. Morata je zatim doveo Atletico u prednost u drugom poluvremenu kada je zabio za konačnih 3-2. Time je Morata zabio sedam golova za Atletico u osam dosadašnjih utakmica ove sezone u svim natjecanjima, a sa Španjolskom tri gola u prošlomjesečnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

U nastavku susreta gosti iz Rotterdama su mogli do izjednačenja, no Jan Oblak se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana. Ivo Grbić nije branio za Atletico, dok je Luka Ivanušec na nizozemskoj strani i dalje izvan stroja zbog ozljede. U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Celtic i Lazio. Na ljestvici vodi Atletico sa četiri boda, Feyenord ima tri, Lazio bod, a Celtic je na nuli.

Momčad Diega Simeonea pokušava se vratiti u nokaut rundu nakon što je prošle sezone svoju skupinu završila na posljednjem mjestu. Ova pobjeda nad Feyenoordom prekinula je niz od šest uzastopnih utakmica bez pobjede. (eg)




Tagovi

Atletico MadridIvo GrbićFeyenoordLuka IvanušecLiga prvaka

Ostale Vijesti