VIDEO: Dva gola i dvije asistencije Ibrahimovića za novu rapsodiju Parižana

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.02.16. | 19:05

Paris Saint-Germain nastavlja s pobjedama u francuskom prvenstvu.

Nakon slavlja protiv Chelseaja u Ligi prvaka, uvjerljivo vodeća momčad Ligue 1 bila je nepogrješiva i u domaćoj utakmici 27. kola francuskog prvenstva protiv Reimsa, slavivši s 4:1. Junak je bio dvostruki strijelac i dvostruki asistent, a tko drugi nego Zlatan Ibrahimović.

Susret protiv 17. plasiranih gostiju koji se bore za ostanak Parižani su na svom Parku prinčeva riješili već u prvom poluvremenu kada su protivnika matirali s tri pogotka. Golijadu je započeo van der Wiel u 12. minuti, pa su gosti izjednačili zahvaljujući Oniangueu u 34. minuti. Novo vodstvo domaćinima donosi u 43. minuti Ibrahimović, a 3:1 u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena postavlja Cavani.

Veliku pobjedu svojim je drugim pogotkom na utakmici potvrdio Ibrahimović, koji u 68. minuti postavlja konačnih 4:1. Ujedno je zvijezda PSG-a i asistirala van der Wielu i Cavaniju. Jedina loša vijest za Parižane je što je zbog ozljede teren u 40. minuti morao napustiti Angel di Maria.

PSG je tako upisao 23. pobjedu ove sezone, kojom je stigao do ogromna 73 boda. Drugoplasirani Monaco, koji ima utakmicu manje je daleko iza, sa 46 bodova, Nice na trećem mjestu ima 41.  

Reimsu je ovo bio 12. poraz, kojim je ostao na 29 bodova i privremeno je za dlaku iznad zone ispadanja.


All Goals HD -  PSG 4-1 Reims - 20-02-2016 by ER-TV

Ligue 1, 27. kolo, rezultati:

PSG - Reims 4:1 (van der Wiel 12', Ibrahimović 43', 68', Cavani 45+1'/Oniangue 34')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

ReimsPSGLigue 1

Ostale Vijesti