REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

VIDEO Drama u Genovi: Giroud morao stati na gol i čudesno obraniti pobjedu Milana!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 23:01

Vjerovali ili ne, oba vratara su dobili crvene kartone, ali je za Milan utakmicu na golu završio Giroud budući da je Pioli ranije odradio svih pet zamjena. Ali, Rossoneri su se ipak spasili te će sigurno proslaviti ovu pobjedu koju im je osigurao Pulišić

Apsolutna ludnica na Luigi Ferrarisu! Nogometaši Milana upisali su minimalnu pobjedu protiv domaćina Genoe, pogodak odluke postigao je Pulišić, ali ono što se dogodilo od 88. minute pa nadalje zaista je nevjerojatno.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pa, krenimo redom!

Prvo je Christian Pulišić u 88. minuti doveo Milan u vodstvo. Dugo je vijećala VAR soba je li nesuđeni hrvatski reprezentativac i najveća nogometna zvijezda SAD-a kod pogotka igrala rukom, ali na kraju je odluka donesena da je bilo sve u redu.

Pogodak Pulišića za tri boda Milana pogledajte OVDJE (Arenasport)

Sudačka nadoknada bila je sedam minuta, ali igralo se puno dulje.

Prvo je u 90+9. minuti Maignan dobio izravan crveni karton nakon što je pokosio Ekubana koji se našao u stopostotnoj prilici. Na gol je, budući da je Pioli ranije izvršio sve zamjene, stao Giroud, a iz slobodno udarca kojeg je skrivio Maignan, domaćin je pogodio gredu.

Crveni karton za vratara Milana pogledajte OVDJE (Arenasport)

Nastavio se napad Genoe, čak je i vratar domaćeg sastava Martinez bio u 16-ercu Milana, ali nakon udaraca iz kuta, kojeg su gosti nekako obranili, španjolski vratar uklizao je prema Thiawu te je zaradio drugi žuti karton budući da je prvog zaradio u 86. minuti zbog zadržavanja igre. Dakle, od 90+13. minute je i Genoa bila bez vratara

Crveni karton za vratara Genoe pogledajte OVDJE (Arenasport)

No, u igru je onda kod gostiju ušao Leali, Alberto Gilardino, inače trener Genoe, nije napravio pogrešku kao Pioli, ali do kraja utakmice je ostalo premalo vremena ne bi li se njegova momčad vratila u igru.

Fenomenalnu obranu vratara Milana, Olivera Girouda, iz 90+13. minute pogledajte OVDJE (Arenasport)

Spomenimo kako se s ovom pobjedom Milan vratio na vrh Serie A, a Pulišić je postigao svoj četvrti pogodak u osmom nastupu u talijanskom prvenstvu. Ima ih isto kao Giroud, napadač/vratar Milana!

Spomenimo za kraj kako Milan Badelj nije nastupio u ovoj utakmici za domaći sastav zbog ozljede. (I.A.S.)




Tagovi

MilanChristian PulisicOlivier GiroudGenoaSerie A

Ostale Vijesti