REUTERS/Umit Bektas
REUTERS/Umit Bektas

VIDEO Dominik Livaković primio šest golova, ali imao i šest obrana, Aston Villa na korak do prvog mjesta

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.11.23. | 22:49

Nakon što je Besiktas u ranijem terminu izgubio 0-5, Fenerbahce je poražen u Danskoj s čak 1-6!

Debakl prvaka Turske u danskom Farumu. Fener je pobjedom mogao osigurati prvo mjesto, no danski sastav slavio je s velikih 6-1 i zakomplicirao situaciju u skupini, budući da kolo prije kraja predvodi grupu s 10 bodova, bodom više od Fenerbahcea i Ludogoreca. U posljednjem kolu Fenerbache ugošćuje Spartak Trnavu i pobjedom će osigurati drugi krug. Ludogorec za prolaz mora pobijediti raspucani Nordsjaelland na domaćem terenu.

Koliko je Fener bio loš, potvrđuje šest obrana Dominika Livakovića, od čega četiri unutar kaznenog prostora. Danski sastav je u apsolutno svim segmentima igre nadigrao turskog i zasluženo pobijedio. Ključni čovjek domaćina bio je Benjamin Nygren koji je u nastavku utakmice zabio hattrick. Za Fener zabio je Batshuayi koj 2-0 za domaćina, a Feneru su kod 2-1 i 3-1 poništena dva gola.

Teško je opisati golove koje je Fener primio. Najbiolje je sam pogledati golove OVDJE, ili ocjene obrane na Sofascoreu. Livaković je sa šest primljenih golova bio treći najbolje ocijenjeni u momčadi i prilično ljut na svoje braniče.

Golove možete pogledati OVDJE. (Arenasport)


Aston Villa stigla je na korak do prolaska nakon 2-1 domaće pobjede nad Legijom iz Varšave. Prolaz dalje izborila je i Fiorentina koja je s 2-1 svladala Genk. Skupinu G osvojio je PAOK koji je također s 2-1 svladao Eintracht u Frankfurtu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)



Tagovi

Konferencijska liga

Ostale Vijesti