Reuters
Reuters

VIDEO Dinamova meta zabila hattrick, Marko Tolić promašio jedanaesterac

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.04.23. | 19:12

Violice upisale uvjerljivu gostujuću pobjedu.

Nogometaši Maribora svladali su ND Goricu u gostima s 3:0, a apsolutni junak utakmice bio je Žan Vipotnik, 21-godišnji slovenski reprezentativac kojeg se već neko vrijeme dovodi u kontekstu novog Dinamovog napadača. Vipotnik je, naime, zabio sva tri pogotka na utakmici, prvi u 14., a preostala dva u periodu od 59. do 62. minute kada je riješio pitanje pobjednika. Vipotniku su to bili 15., 16. i 17. prvenstveni pogodak ove sezone, a ukupno je došao do brojke od 20 pogodaka u 30 nastupa u svim natjecanjima.

Hattrcik Vipotnika možete pogledati OVDJE.

U strijelce se mogao upisati i dinamovac na posudbi u Ljudskom vrtu Marko Tolić, no u 25. minuti utakmice, pri rezultatu 1:0 za Maribor propustio je realizirati kazneni udarac. Tolić je odigrao svih 90 minuta i zaradio žuti karton. Damir Kznar u početnu postavu uvrstio je i Marina Laušića koji je igrao do 73. minute, a u redovima Gorcie, koju vodi bivši trener Hajduka Eduardo Reja, svih 90. minuta odigrao je Filip Brekalo. Denis Cerovac odigrao je prvo poluvrijeme, a Bernard Karrica iz igre je izašao u 63. Matej Jukić cijelu utakmicu proveo je na klupi za pričuve.

Maribor je drugi s 12 bodova zaostatka za vodećom Olimpijom, a Gorica pretposljednja, s dva boda i utakmicom više od Tabora iz Sežane.



Tagovi

Žan VipotnikMariborDamir Krznar

Ostale Vijesti