Reuters
Reuters

VIDEO Debitirao Joško Gvardiol, City i Haaland već su u prednosti

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 23:01

Uvjerljivom pobjedom kod povratnika u Premier ligu, Manchester City krenuo je u pohod na obranu naslova prvaka Engleske.

Manchester City je vrlo dominantno otvorio novu sezonu Premier lige, s 3-0 na Turf Mooru svladao je povratnika u elitu Burnley, a junaci utakmice bili su Erling Haaland koji je zabio dva gola, u 4. i 36. minuti utakmice te Rodri koji je glavom asistirao Haalandu već na otvaranju dvoboja, a onda u 75. zabio za konačni rezultat iz gužve. Najljepši pogodak na utakmici bio je Haalandov u 36. za 2-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Mateo Kovačić u igru je ušao već u 23. minuti, pri rezultatu 1-0 za Manchester City, nakon ozljede Kevina De Bruynea. Kovačiću je to bio drugi nastup u dresu Građana, prvi u Premier ligi. A svoj debi u dresu Manchester Cityja zabilježio je Joško Gvardiol, koji je u igru ušao u 80. umjesto Rica Lewisa.

Kovačić je kreirao jednu veliku šansu i imao jedno ključno dodavanje te je prema SofaScoreu zaradio ocjenu 7.5. Gvardiol je u kratko vrijeme na terenu osvojio oba duela, ali i izgubio tri lopte. Dobio je ocjenu 7.0. Bitno da je debitirao i probio led.

Momčad Vincenta Kompanyja cijelu je utakmicu bila u podređenom položaju, a dvojoj je završila s 10 igrača nakon što je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade crveni karton dobio Anass Zaroury, zbog grubog starta na Kyleu Walkeru. (nr)




Tagovi

Manchester CityErling HaalandJoško GvardiolMateo Kovačić

Ostale Vijesti