VIDEO: Debi iz snova! Pojačanje vrijedno 40 milijuna eura ušlo s klupe i zabilo sjajan pogodak!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.01.17. | 11:12

Unai Emery jučer je mogao biti zadovoljan.

Njegov PSG je izborio plasman u 1/16 finala francuskog Kupa i to uvjerljivim 7:0 slavljem protiv Bastije. Time su Parižani izborili mjesto među 32 najbolje momčadi, a među strijelce se upisalo i novoj pojačanje francuske momčadi, njemački reprezentativac Julian Draxler.

23-godišnjak je u ovom prijelaznom roku stigao iz redova Wolfsburga. Prema Transfermarktu je vrijednost transfera iznosila 40 milijuna eura, a Draxler je potpisao na četiri godine. Debi je imao sinoć na Parku prinčeva, a u igru je ušao u 58. minuti i upisao se u strijelce. Prvijenac je ostvario u 88. minuti kada je lijepo poslao loptu u mrežu, nadmudrivši pratitelja i prebacivši vratara gostiju.

Postavio je time konačan rezultat, a navijači su mogli biti zadovoljni, kao i trener Parižana Unai Emery, koji je pod velikim pritiskom. Ove sezone je Nice senzacija francuskog prvenstva, a ispred PSG-a je i Monaco, tako da Španjolcu baš i ne cvjetaju ruže. Ali nadaju se Parižani da će Draxler biti od pomoći u obrani krune.

<iframe frameborder="0" width="640" height="360" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x57qw4z" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x57qw4z_julian-draxler-first-goal-for-psg-vs-bastia-7-0-coupe-de-la-ligue-2017_sport" target="_blank">Julian Draxler First Goal for PSG vs Bastia 7-0...</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/footy-goals" target="_blank">footy-goals</a></i>

(Foto: Screenshot Dailymotion)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Julian Draxler

Ostale Vijesti