Domenico Cippitelli/IPA Sport //IPA
Domenico Cippitelli/IPA Sport //IPA

VIDEO De Rossi preporodio Romu, Liga prvaka sve je realnija, Jurić isključen u remiju protiv Fiorentine

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.03.24. | 22:00

Vučica igra fantastično otkad je legendarni kapetan Rome naslijedio Josea Mourinha

Uvjerljivi su bili nogometaši Rome u subotnjem susretu 27. kola talijanske Serie A, u gostima su pobijedili Monzu 4-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rimljani su do dva gola prednosti došli krajem prvog poluvremena nakon što su domaću mrežu pogađali Pellegrini u 38. i Lukaku u 42. minuti. Sve je riješeno kada je Dybala u 63. minuti postigao pogodak za 3-0, dok je potom Paredes realizirao jedanaesterac za 4-0. U 87. minuti Carboni je tek dao počasni pogodak za Monzu.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Nakon ove pobjede Roma je privremeno stigla na peto mjesto ljestvice, preskočila je Atalantu. Monza je ostala na 11. mjestu.

U prvom subotnjem ogledu 27. kola nije bilo pobjednika, nogometaši Udinesea i Salernitane su odigrali 1-1. Gosti su poveli već nakon deset minuta igre, a strijelac je bio francuski napadač Tchaouna. Sve do nadoknade prvog dijela gosti iz Salerna su čuvali minimalnu prednost, ali je tada na 1-1 izjednačio Kamara.

To je bio i konačan rezultat premda je u 64. minuti domaćin upao u nove probleme. Tada je drugi žuti karton dobio Ebosele i sve do kraja Udinese je imalo igrača manje, ali je sačuvalo jedan bod u svom džepu.

Hrvatski nogometaši Domagoj Bradarić i Toma Bašić odigrali su cijelu utakmicu za goste iz Salerna koji su ostali na posljednjem mjestu ljestvice i najbliži klubovi, Verona, Sassuolo i Cagliari, bježe im šest bodova. Udinese je na 14. mjestu ljestvice. Udinese je već petnaesti put ove sezone u Serie A remiziralo.

U zadnjem subotnjem dvoboju nije bilo pobjednika, a ni pogodaka, nogometaši Torina i Fiorentine su odigrali 0-0.

Na ogledu je postignut jedan pogodak, u 38. minuti je strijelac bio napadač Torina Zapata, ali je nakon provjere VAR-a pogodak poništen. U nadoknadi prvog dijela Torino je ostao bez Riccija koji je u nekoliko minuta zaradio dva žuta kartona. U vrlo nervoznoj nadoknadi prvog poluvremena je požutio i hrvatski strateg Ivan Jurić, trener Torina koji nije dočekao kraj dvoboja. Drugi žuti karton je dobio u 90. minuti.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu za Torino.

Nedjeljni parovi su Verona - Sassuolo, Empoli - Cagliari, Frosinone - Lecce, Atalanta - Bologna i Napoli - Juventus, dok će posljednju utakmicu ovog kola u ponedjeljak odigrati Inter - Genoa.

(Hina)


Tagovi

Serie ARomaMonza

Ostale Vijesti