Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Dalekometni pogodak Olma u dvoboju bivših igrača Dinama, Bayern odgodio slavlje Apotekara

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 17:30

Majer je započeo je utakmicu s klupe, a Kramarić asistirao u porazu Hoffenheima

Vikend u kojem se očekuje povijesni premijerni naslov za Bayer Leverkusen počeo je loše za Hrvate koji nisu nastupili u prvoj utakmici 29. kola Bundeslige u petak navečer (Augsburg – Union Berlin 2-0), no u subotnjem popodnevnom program zablistao je Španjolac kojem je Hrvatska druga domovina – Dani Olmo!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dok hrvatski reprezentativac Lovro Majer, Olmov bivši suigrač, čak ponekad i zamjena u plavom dresu, čeka priliku s klupe u utakmici RB Leipziga i Wolfsburga, bivši vezist zagrebačkog Dinama te aktualna ‘desetka’ španjolske nogometne reprezentacije već je nakon 13 minuta igre zabio gol i doveo u prednost Crvene bikove. Pervan je probao zaustaviti haj prizemni udarac, ali nije uspio.

Video pogotka pogledajte OVDJE (Sportklub), a kratke izvještaje i sve pogotke sa svih utakmica pronađite kasnije na Germanijaku.

Bayern, Borussia Dortmund i Leipzig ostvarili su pobjede u ovom kolu Bundeslige, dok je Andrej Kramarić upisao dodavanje za gol u porazu Hoffenheima.

Bayern je u Münchenu s 2-0 pogocima Rafe Gueirreira (65.) i Thomasa Müllera (90+3.) teškom mukom svladao "davljenika" Köln i tako odgodio proslavu naslova Bayera, koji Bavarcima bježi 13 bodova. Klub iz Leverkusena osvojit će prvi naslov u povijesti ako u nedjelju svlada Werder.

U borbi za četvrto mjesto i Ligu prvaka LRB eipzig je golovima Danija Olma, Bena Šeška i Lucasa Opende slavio na svom travnjaku s 3-0 protiv Wolfsburga, za koji je Lovro Majer igrao od 55. minute.

Leipzig ima tri boda više od Borussije Dortmund, koja je slavila u gostima kod imenjakinje iz Gladbacha s 2-1. Dortmund je s dva gola Austrijanca Marcela Sabitzera poveo s 2-0, a nakraju je morao s igračem manje, jer je isključen Adeyemi (55.), grčevito braniti pobjedu.

Kramarić je 19. minuti lijepo asistirao Čehu Kaderabeku za vodstvo Hoffenheima kod Mainza, no njegova momčad je potom primila četiri gola i izgubila.

Sjajnu Kramarićevu asistenciju pogledajte OVDJE (Sportklub). Pogotke s ostalih popodnevnih utakmica pogledajte OVDJE (Sportklub).




Tagovi

RB LeipzigWolfsburgBundesligaDani OlmoLovro Majer

Ostale Vijesti