REUTERS/Scott Heppell
REUTERS/Scott Heppell

VIDEO Crvene se obrazi Spursa: Newcastle u 21. minuti vodio 5:0 protiv Tottenhama

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 17:25

Do kraja utakmice primili su još jedan za pola tuceta.

U susetu izravnih konkurenata za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone Newcastle United je na svom terenu deklasirao Tottenham Hotspur s 6:1 (5:0) u susretu 32. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Nakon manje od 10 minuta već je bilo 3:0 za popularne Svrake, dvostruki strijelac bio je Murphy (1, 9), a jednom je tragično lošeg Llorisa svladao i Joelinton (6). No, niti tu nije bio kraj mukama "pijetlova", švedski napadač Isak (19, 21) je dodao još dva gola i nakon samo 20-ak minuta igre bilo je nestvarnih 5:0.

Lloris je na poluvremenu zamijenjen, Kane (49) je uspio smanjiti na 5:1, da bi Wilson (67) sredinom nastavka postavio konačni rezultat.

Golove možete pogledati OVDJE. (Arenasport)

Ivan Perišić odigrao je čitav susret za Tottenham koji je peti na ljestvici s 53 boda, šest manje od trećeg Newcastlea i četvrtog Manchester Uniteda, koji drže mjesta koja vode u Ligu prvaka. Usto, Tottenham je odigrao utakmicu više od Newcastlea, a dvije utakmice više od Manchestera.

Na vrhu je Arsenal s 75 bodova, pet manje uz dvije utakmice manje ima drugi Manchester City.

U drugom nedjeljnom dvoboju West Ham United je kao gost uvjerljivo nadigrao Bournemouth s 4:0 (3:0) golovima Antonija (5), Paquete (12), Ricea (43) i Fornalsa (72). Tom pobjedom Čekićari su preskočili Trešnjice na ljestvici, sada su 13. sa 34 boda, dok je Bournemouth na 15. poziciji s 33.

Golove West Hama možete pogledati OVDJE. (Arenasport)



(hina)


Tagovi

TottenhamWest HamNewcastle UnitedPremier ligaBournemouth

Ostale Vijesti