Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

VIDEO Chelsea zabio šest, a Palmer četiri gola

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.04.24. | 22:57

Fantastična predstava Bluesa u kojoj je posebno briljirao mladi Cole Palmer s pokerom golova koji ga je odveo na vrh ljestvice premierligaških strijelaca.

U posljednjem susretu 33. kola engleskog nogometno prvenstva Chelsea je na Stamford Bridgeu deklasirao Everton sa 6-0 uz čak četiri gola Colea Palmera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Veznjak "Bluesa" postigao je tri pogotka već u prvih 30 minuta utakmica. Među strijelce se upisao u 13. minuti, 18. i 29. Na 4-0 je povisio Nicolas Jackson u posljednjim trenucima prvog dijela, a četvrti gol na utakmici Palmer je postigao iz kaznenog udarca u 64. minuti.

Prije samog izvođenja udarca došlo je do svađe tko će pucati. Noni Maduke se želio progurati ispred Palmera uzevši loptu. Loptu je želio i Jackson, no sve je presjekao Conor Gallagher koji je uzeo loptu iz Madukeove ruke i dao je Palmeru koji je bio siguran.

Mladi 21-godišnji veznjak koji je u Chelsea stigao u rujnu prošle godine iz Manchester Cityja, tako je postao prvi igrač "Bluesa" koji je zabio četiri gola u prvenstvu nakon Franka Lamparda iz ožujka 2010.

Sa četiri večerašnja gola, Paler je stigao do brojke od 20 golova ove sezone izjednačivši se na vrhu ljestvice s napadačem Cityja Erlingom Haalandom.

Konačnih 6-0 postavio je Alfie Gilchrist u sudačkoj nadoknadi.

Chelsea i dalje drži deveto mjesto sa 47 bodova, dok je Everton na 16. poziciji sa 27 bodova.

Vodi Manchester City sa 73 boda, dva više od Arsenala i Liverpoola.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (ArenaSport)




Tagovi

ChelseaPremier ligaEvertonCole Palmer

Ostale Vijesti