Reuters
Reuters

VIDEO Celta i Sevilla podijelili bodove, utakmicu obilježila drama zbog sudačke odluke

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 20:36

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Sevillu i bio jedan od najboljih igrača gostujućeg sastava

Celta i Sevilla osvojili su po bod u pretposljednjem dvoboju 12. kola španjolskog nogometnog prvenstva odigravši u Vigu 1-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Celtu je u vodstvo doveo Carl Starfelt u 22. minuti. Domaća momčad je od 65. minute ostala s igračem manje, jer je Renato Tapia zaradio drugi žuti karton. Brojčanu prednost Sevilla je iskoristila u 84. minuti, kad je Youssef En Nesyri postigao pogodak za 1-1.

Kraj dvoboja je obilježio glavni sudac Alejandro Hernandez koji je duboko u dodanom vremenu dosudio kazneni udarac za Celtu, da bi ga nakon dugotrajnog pregledavanja snimke poništio, što je razbjesnilo domaće nogometaše.

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Sevillu i bio jedan od najboljih igrača gostujućeg sastava.

Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Obje momčadi su zadržale svoje prijašnje pozicije na ljestvici: Sevilla je s 11 bodova na 14. mjestu, a Celta je 18. sa sedam bodova.

Betis je na svom Benito Villamarinu u Sevilli svladao Mallorcu s 2-0. Willian Jose bio je strijelac prvog pogotka za domaću momčad u 7. minuti, a gol za 2-0 postigao je Ayoze Perez u 65. minuti. Mallorca je cijelo drugo poluvrijeme odigrala s igračem manje, jer je na kraju prvog dijela Omar Mascarell isključen zbog drugog žutog kartona.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Betis je petom prvenstvenom pobjedom privremeno skočio na peto mjesto ljestvice s 20 bodova, dok je Mallorca ostala na devet bodova i drži 16. poziciju.


(Hina. G)


Tagovi

Ivan RakitićLa LigaSevillaCelta

Ostale Vijesti