Foto: NK Lokomotiva
Foto: NK Lokomotiva

VIDEO Canjuga zabio za pobjedu Lokomotive protiv Genta, Watanabine poluškarice ‘za prste polizati’

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.07.23. | 16:28

Ova pobjeda je još jedan pokazatelj kako slavlje protiv AEK-a nije bila slučajnost...

Samo dan nakon što su pripremnoj utakmici izgubili s 3-1 od Anderlechta u njihovom trening kampu, nogometaši Lokomotive su s 2-1 svladali belgijski Gent!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćin je stigao do vodstva preko Watanabea koji je bio precizan u 19.minuti, a poluškarice novog igrača Genta koji je prije sedam dana stigao u klub za 3.5 milijuna eura iz Kortrijka pogledajte u nastavku:

No, Lokosi se nisu predali te su već do poluvremena izjednačili, da bi onda u nastavku uspjeli i preokrenuti rezultat.

Prvo je Silvio Goričan u 39.minuti zabio s bijele točke za 1-1, da bi onda pred sam kraj utakmice odlučujući pogodak postigao 17-godišnji Ivan Canjuga koji je prije tri godine stigao u Lokomotivu iz Varaždina.

Utakmica se igrala dva puta po 60 minuta, a prije povratka u Zagreb Lokosi će još 12. srpnja u Burgh-Haamstedeu snage odmjeriti s Charleroijem.

“Bila je ovo još jedna u nizu zahtjevnih utakmica u kojoj smo zasluženo pobijedili, odigrali smo na visokom nivou i stvorili više prilika od Genta. Igrači su izuzetno dobro reagirali na terenu s obzirom na to da nam je ova utakmica s Gentom druga utakmica u dva dana. Tako da sutra je za igrače slobodan dan”, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK LokomotivaLokomotiva ZagrebGentprijateljskaPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti