REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

VIDEO Candreva spektakularnim pogotkom otrgnuo bod Interu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.04.23. | 18:59

Marcelo Brozović ušao je u igru u 66. minuti.

Gotovo je nevjerojatno što je sve Inter promašio na gostovanju protiv Salernitane. Nakon što su igrači Simonea Inzaghija zabili već u šestoj minuti kada je Gosens u pogodak pretvorio asistenciju Lukakua, uslijedila je parada promašaja na stadionu Arechi, a koja je na koncu i stajala pobjede milanski klub jer je Salernitana izvukla remi rezultatom 1:1.

Primjerice, u 23. minuti danas angažirani Lukaku je nanizao nekoliko obrambenih igrača u šesnaestercu, pucao dolje desno, ali mu je golman fantastično obranio.

Devet minuta kasnije Correa je glavom pucao iz dobre situacije, no ponovno je Ochoa isproducirao sjajnu obranu. Isti scenarij odvio se i u finišu prvog dijela kada je vratar Salernitane obranio pokušaj Lukakua.

Zatim je u 49. minuti Barella uzdrmao lijevu vratnicu, a u 65. je Lukaku iz sjajne prilike, u padu glavom pogodio gredu.

Onda je konačno uzvratio domaćin – Dia je iz kaznenog prostora pogodio gredu Interovog gola.

Kada nisu realizirali sve svoje prilike, uslijedila je kazna. Candreva je s desnog krila uputio nešto što se više činilo kao ubačaj, ali koji se pretvorio u spektakularan pogodak budući da se lopta zakoprcala u suprotnim rašljama Onaninih vratiju.

Koliko je Inter bio dominantan pokazuje i statistika: milanski klub je imao 57 posto posjeda lopte, 25 udaraca prema vratima, od čega 11 u okvir, osam kornera i preko sto dodavanja više. Ali ovog puta do pobjede nije stigao…

Dodajmo i kako je Marcelo Brozović ušao u igru u 66. minuti. (pz)

Pogotke pogledajte OVDJE



Tagovi

Serie AInterSalernitana

Ostale Vijesti