REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

VIDEO Cambiaso u sedmoj minuti nadoknade raspametio navijače Stare dame

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.10.23. | 22:58

Torino Ivana Jurića slavio u Lecceu

Nogometaši Juventusa prenoćit će na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva nakon minimalne 1-0 domaće pobjede protiv Verone u susretu 10. kola do koje su stigli u posljednjim trenucima utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je Milik udarcem glavom pogodio suprotnu vratnicu i lopta plesala po crti, na odbijenu loptu najspretnije je reagirao Cambiaso i zatresao mrežu na početku sedme minute nadoknade.

Pogodak odluke i prethodne poništene pogledajte OVDJE (Arenasport).

Time je Juventus ipak materijalizirao svoju inicijativu koja je trajala tijekom čitave utakmice. Domaći su dva puta i mislili da su poveli preko Keana, ali njegovi golovi u 13. i 53. minuti su poništeni zbog milimetarskog zaleđa, odnosno prekršaja u napadu u začetku akcije.

Stara dama sada ima 23 boda, jedan više od drugog Intera koji u nedjelju igra protiv Rome, odnosno dva više od Milana koji u nedjelju gostuje kod Napolija.

Verona je 16. s osam bodova.

Ranije predvečer, nogometaši Torina, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, kao gosti su svladali Lecce s minimalnih 1-0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Buongiorno (41.- VIDEO).

Nikola Vlašić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Torina, dok je Marin Pongračić odigrao čitav susret za Lecce.



Tagovi

JuventusHellas VeronaSerie A

Ostale Vijesti