VIDEO: Burno u Londonu - Ivanović dobio upaljač u glavu, Mourinhov pomoćnik se unosio u lice treneru QPR-a

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.04.15. | 17:43

Chelsea je teškom mukom došao do minimalne pobjede kod Queens Park Rangersa, a na utakmici je bilo nekoliko burnih detalja.

Tako je englesku javnost sablaznio Rui Faria, Mourinhov pomoćnik, koji je gol Fabregasa proslavio doslovno ispred Chrisa Ramseya, trenera QPR-a. Strateg domaće momčadi bio je blizu boda koji bi mu dosta značio u borbi za opstanak, a onda je Fabregas u 88. minuti donio pobjedu svojoj momčadi. Razočarani Ramsey se primio za glavu i sigurno nije očekivao dolazak Farie koji mu se, slaveći, doslovno unio u lice.

Da je utakmica protekla u velikom naboju, dokazuju i incidenti koje je Branislav Ivanović imao s navijačima domaće momčadi. Srpski branič je u jednom trenutku izvodio ubacivanje sa strane za svoju momčad, a kako je u Engleskoj travnjak odmah do tribina, navijači QPR-a su ga obasuli uvredama. U tome je prednjačio jedan navijač, a Ivanović se, šeretski, nagnuo natrag da bi 'dobro čuo' sve što mu on govori.

No, Ivanović je na kraju ipak izvukao deblji kraj. Kada je Fabregas zabio gol, navijači QPR-a su u teren ubacili razne stvari, a jedan upaljač je pogodio Ivanovića u glavu. No, sve je dobro prošlo, bez bilo kakvih ozljeda.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Branislav IvanovićRui FariaChris Ramsey

Ostale Vijesti