DANI FERNANDEZ/UESYNDICATION
DANI FERNANDEZ/UESYNDICATION

VIDEO Budimir novim pogotkom skočio na vrh najboljih strijelaca La Lige!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.03.24. | 18:19

Hrvatski napadač dijeli to mjesto s Judeom Bellinghamom

Iznimno uvjerljivo su nogometaši Osasune obavili gostujući posao u 30. kolu španjolske La Lige, s 3-0 su pobijedili Almeriju, posljednju momčad na ljestvici.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krupni korak prema tri boda Osasuna je napravila u uvodnih deset minuta susreta kada je postigla dva pogotka. Prvo je Jose Arnaiz u drugoj minuti pogodio suprotni kut za 1-0, dok je već u devetoj hrvatski napadač Ante Budimir povećao na 2-0.

Tom prilikom je pogriješila domaća obrana, vratar Maximiano je spašavao korner, a na asistenciju Mocayole lako je prazna vrata pogodio Budimir. Bio je to njegov već 16. prvenstveni pogodak ove sezone te je na prvom mjestu ljestvice strijelaca izjednačen sa zvijezdom Reala Bellinghamom.

Do kraja poluvremena Budimir je imao još dvije dobre prilike, ali je ostalo 2-0 za Osasunu. Svaka dvojba je nestala u 61. minuti kada je Iker Munoz gromovito pogodio s deset metara za konačnih 3-0.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena sport)

Ante Budimir je zamijenjen u 78. minuti susreta, a Osasuna je zbog ove pobjede napredovala do devetog mjesta. Almeria je i dalje posljednja na ljestvici.




Tagovi

La LigaOsasunaAnte BudimirAlmeria

Ostale Vijesti