REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

VIDEO Bruno spasio United, Bruno spasio Ten Haga! Portugalac u 90+1. osigurao Crvenim vragovima pobjedu na Craven Cottageu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 15:30

Nizozemac je brojao svoje posljednje minute na klupi Uniteda, ali onda ga je sjajnim pogotkom s vrha 16-erca spasio kapetan…

U prvom susretu 11. kola engleske nogometne Premier lige Manchester United je osvojio tri gostujuća boda nakon minimalne 1-0 pobjede kod Fulhama. Pobjedu je gostima osigurao Bruno Fernandes golom u 91. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kod Fulhama su popularni Crveni vragovi poveli već u devetoj minuti nakon što je suparničku mrežu pogodio Škot McTominay, ove sezone najbolji strijelac Manchester Uniteda u Premier ligi. No, sudac je nakon pregledavanje snimke poništio pogodak.

Poništen pogodak gostiju zbog ‘zaleđa’ pogledajte OVDJE (Arenasport)

Do kraja je Manchester United plaho dominirao i sve je bilo spremno za prvi ligaški remi kluba iz Manchestera u sezoni. No, u 91. minuti gosti su ipak zabili pogodak i uhvatili sva tri boda. S vrha šesnaesterca je desnom nogom kut suparničkih vrata naciljao Portugalac Bruno Fernandes za slavlje svog sastava.

Ovom pobjedom Manchester United se popeo na šesto mjesto ljestvice, dok je Fulham ostao na 14 mjestu.

Pogodak Brune Fernandesa koji je Unitedu donio sva tri boda pogledajte OVDJE (Arenasport)

Spomenimo za kraj kako za goste nije nastupio Marcus Rashford, prva zvijezda momčadi, zbog ozljede koju je zadobio na posljednjem treningu prije utakmice.



(Hina, G)


Tagovi

Bruno FernandesErik ten HagManchester UnitedPremier liga

Ostale Vijesti