Reuters/Paul Childs
Reuters/Paul Childs

VIDEO Bomba s Otoka: Klopp potvrdio odlazak iz kluba na kraju sezone!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 11:59

Potvrdio je to u razgovoru za klupske stranice

Nevjerojatne vijesti stižu s Otoka: Jürgen Klopp na kraju sezone odlazi iz Liverpoola.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Jedan od najboljih trenera na svijetu svoju je odluku javnosti obznanio ovog petka u prijepodnevnim satima, a evo kako je to napravio:

„Napustit ću klub na kraju sezone“, rekao je Jürgen Klopp, dugogodišnji trener Liverpoola, u razgovoru za klupske stranice i tako upalio zvona za uzbunu u svim uredima sportskih medija diljem svijeta.

„Razumijem da je mnogima ovo šokantna vijest jer ju čuju prvi put, ali jasno je kako ne mogu ulaziti u detalje i objasniti situaciju. Volim apsolutno sve u i oko ovog kluba i grad, volim naše navijače, volim svoj stručni stožer… Sve ovdje neizmjerno volim. No, sama činjenica da sam donio ovu odluku usprkos svemu što sam sada rekao vam jasno pokazuje kako sam uvjeren da je ovo potez kojeg moram napraviti.“

Klopp je u Liverpool stigao 2015. te je dosad na klupi Redsa odradio nevjerojatnih 464 utakmica. Prije dolaska na Anfield Nijemac je vodio BVB i Mainz.

„Kako da kažem… Ostajem bez energije. Nije to nešto novo, svjestan sam toga već neko vrijeme i jednostavno je došlo vrijeme da to obznanimo javnosti. Ne mogu svaki dan iznova boriti se s težinom ovog posla. Nakon svih ovih godina i vremena koje smo proveli zajedno, ja vam dugujem reći istinu, a ovo što sam rekao je istina“, zaključio je.



Tagovi

Jurgen KloppLiverpool

Ostale Vijesti