Tom Weller/DPA
Tom Weller/DPA

VIDEO Bjeličin Union hrabro pao protiv senzacije Bundeslige, utakmicu završili s igračem manje

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 22:31

Josip Juranović odigrao je čitav susret za Union kojega vodi Nenad Bjelica

Union Berlin još nije u poziciji pobijediti najbolje momčadi u Bundesligi . Pokazalo se to prošlog vikenda u porazu od Borussije Dortmund 2:0, ali i ovog petka navečer na gostovanju u Stuttgartu. Momčad Nenada Bjelice imala je dobrih trenutaka i svakakvih prilika u Neckarstadionu, ali na kraju su Švabe zasluženo pobijedile s 2-0 (1-0). Die Eisernen su pružili pristojnu igru ​​na VfB-u, ali je izgubio 2-0. Uz to, Andras Schäfer je dobio crveni karton.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Strijelci za novu pobjedu Stuttgarta bili su Guirassy (19) i Führich (66). Udarac Guirassyja u dalji kut sa 14 metara bio je oštar, predivan, takav da vratar Frederik Rönnow nije imao nikakve šanse skinuti ga. Chris Führich drugi j egol postigao na individualnu kvalitetu. Njemački reprezentativac poslao je predivnu loptu u dalji kut. Pokušaj postiznja utješnog pogotka ili čak izjednačenja je ubrzo osuđe na propoast jer je Unionov Schäfer isključen s crvenim kartonom četiri minute drugog gola.

Josip Juranović odigrao je čitav susret za Union kojega vodi Nenad Bjelica.

Golove pogledajte OVDJE.

Bjelica je napravio dvije izmjene u početnih jedanaest u odnosu na utakmicu protiv BVB-a. Nakon suspenzije zbog žutog kartona, Robin Gosens je ponovno startao na, dok je drugo ime bilo malo iznenađenje - Yorbe Vertessen, kojeg je je trener Uniona tijekom tjedna upozorio na strpljenje.

Ovom pobjedom treći Stuttgart je stigao do učinka od 53 boda, jedan manje od drugog Bayerna, a 11 manje od vodećeg Bayera, dok je Union 14. sa 25 bodova, koliko imaju i 13. Wolfsburg te 15. Bochum, dok 16. Köln, koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za ostanak, ima osam bodova manje.



Tagovi

Josip JuranovićUnion BerlinStuttgartBundesliga

Ostale Vijesti