Screenshot
Screenshot

VIDEO Bivši veznjak Lazija, Intera i Juventusa prekinuo igračku mirovinu, potpisao za niželigaša, a pogodak u debiju efektno je proslavio

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.10.23. | 12:59

U karijeri je skupio 27 nastupa za Seleção, a igrao je i protiv Hrvatske na SP-u

Nije nikakvo iznenađenje da se Brazilac Hernanes po okončanju igračke karijere vratio živjeti u Italiju. Sedam godina proveo je na Čizmi igrajući za Lazio, Inter i Juventus, da bi onda posljednji angažman (nakon dvogodišnje kineske avanture) odradio u domovini gdje je igrao za matični São Paulo te Sport Recife u kojem je odigrao posljednju utakmicu na najvišoj razini. Od siječnja 2022. godine bio je u igračkoj mirovini, ali iako mu je i supruga Brazilka, paru se očito toliko svidjelo biti u Italiji da su svoj život preselili u Alessandriju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Hernanes nije poput mnogih odmah uskočio u trenerske vode. Ali, to ne znači da jednog dana neće. No, prije nego što se odluči gdje će i što će dalje, on je odlučio kako će vikendom igrati za niželigaša ASD Sale koji se nalazi nedaleko njegovog mjesta stanovanja.

Brazilac, koji je upisao 27 nastupa za reprezentaciju (oprostio se na SP-u 2014.), u svojem je debiju za novi klub postigao pogodak, a da mu je to nedostajalo pokazao je svojim prepoznatljivim akrobatskim slavljem. Iako je igrao za ponajveće talijanske klubove, pogodak Monferrati ipak je nešto 'posebno'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HernanesItalija

Ostale Vijesti