Twitter Screenshot
Twitter Screenshot

VIDEO Bivši hajdukovac golčinom u europskoj utakmici lansirao klub u treće pretkolo Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.08.23. | 20:54

Bivši hajdukovac zabio je pogodak za vodstvo aktualnog poljskog prvaka u 52. minuti naciljavši s ruba šesnaesterca gol i to u suprotne rašlje

Fran Tudor je u srijedu postigao pogodak za promociju Rakowa u sljedeću fazu Lige prvaka ukupnim rezultatom 4-3, nakon što su u današnjem protiv Qarabaga remizirali 1-1. Momčad iz Czestochowe može uživati ​​u plasmanu u treće pretkolo Lige prvaka gdje će odmjeriti snage s Aris Limassolom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski veznjak je nakon utakmice priznao da mu je to bio najvažniji pogodak u karijeri. Osim toga, otkrio je kako će proslaviti pobjedu.

"Bit će pivo ili dva, a sutra već imamo let. o je definitivno bio najvažniji gol u mojoj karijeri. Ipak, mi pišemo povijest zajedno. Iza nas je teška utakmica, ali na kraju se više nitko neće sjećati kako je utakmica izgledala. Najvažnije je tko je napredovao dalje. Imali smo puno sreće. Mogla je biti lakša utakmica, ali izvukao nas je remi 1-1 i to je ono što nas čini sretnima."

Bivši hajdukovac zabio je pogodak za vodstvo aktualnog poljskog prvaka u 52. minuti naciljavši s ruba šesnaesterca gol i to u suprotne rašlje. Osam minuta kasnije domaći su izjednačili golom albanskog napadača Xhixhe, ali Rakow je imao 3-2 pobjedu iz prvog susreta. (eg)


Tagovi

Fran TudorRakow CzestochoweQarabagLiga prvaka

Ostale Vijesti